DJ's

Van 16.00 tot 18.00 uur kan je in de grote hal terecht voor wereldse deuntjes gemixt door DJ Coconuts.

Om 22.00 uur barst het feest volledig los en spelen DJ GUEUSH en Pablo ten dans.


Dj Coconuts is één van de Belgisch pioniers binnen het world grooves mixen. Hij stond eerder geprogrammeerd op o.a. Sfinks festival, Couleur Café, Benenwerk, Afro-C, 25 jaar Vooruit en talloze andere festivals en feestjes. Coconuts maakte een radio programma voor FM Brussel en later voor Villa Bota. Al geruime tijd gaat hij op zoek naar muzikale parels uit alle windhoeken, periodes en stijlen. Hij heeft o.a. een grote voorliefde voor Oosters getinte fusion: Bollywood funk, Oriental Psych, sitar beat, Massala soundtracks enzovoort. Dj Coconuts voert je mee in een muzikaal universum vol funky sitars, tablas en bansuri’s.

GUEUSH – uitgesproken als ‘GOESCH’ – is een Oostendse DJ die in 2006 zijn avontuur startte met het brengen van verschillende muziekgenres. In een mix van disco naar house en van funk naar soul neemt hij je mee in een funky set van ondergrondse beats naar bekendere dansnummers. Hij werd vaste resident in de Copador, Histoires D’O, Krush Club, Barrio Cantina, Ostend Beach, Leffinge Leuren en speelde op Amsterdam Dance Events, werelds grootste netwerk evenement in de scène. Hij deelde de affiche met grote namen. Daarnaast sluit hij zich aan als fine-dinging deejay in Blueness Bar waar hij een vaste waarde is in de restaurants van Sergio Herman te Cadzand. Een muzikale goeroe met een enorme kennis aan diverse stijlen die jong en oud weet te bekoren.


JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.