OC De Schelpe - Kerst

Tijdens de Oostendedag staat OC De Schelpe volledig in het teken van Kerst. We doen eens gek en gaan volledig overkop en vieren “Kerst” in een aangepast decor.

 Er is voor iedereen van alles wat.

Trio Graffiti is van de partij!  Een mobiel humoristisch trio van beroepsmuzikanten met een verscheidenheid aan genres, van evergreens over klassiekers tot popballads, folksongs en zigeunermuziek. Zing de eerste 4 noten van uw lievelingslied en Trio Graffiti neemt met veel plezier over. Ambiance gegarandeerd.

Ook Clown Lily is van de partij en zal met veel bravoure erin slagen om jong en minder jong te animeren. Met een flitsende combinatie van humor, goocheltrucs en ballonplooien. 

Ook de kinderen wordt gedacht. Er is gratis de mogelijkheid om een glittertattoos te plaatsen.  Deze spetterende glittertattoos zullen iedereen doen verrassen. Of het nou gaat om een stoere draak, een tattoo met een hoog  bling-bling  of de superhelden van de kinderen. Alles of heel veel is mogelijk is.

Wie graag creatief aan de slag gaat is van harte welkom tijdens de doorlopende workshop “buttons of pins” maken. Kinderen of volwassenen kunnen deze workshop creatief aan de slag om een originele button of pin te maken op basis van eigen tekeningen, favoriete figuren, kleurplaten of knipsels.

Heb je honger gekregen van al dit leuks? Trakteer jezelf op een heerlijke Kerstbuche of drink een glühwein,  Hasseltse koffie of iets anders.

Graag tot dan!

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.