Open Wervendag in Oostende

Op zondag 19 mei 2019 van 10.00 tot 17.00 uur is er Open Wervendag in Oostende. Op een aantal grote werven kun je die dag een exclusief kijkje nemen achter de schermen.

De toegang is overal gratis. Iedereen is van harte welkom!

Waar kun je terecht?

 • Nieuw zwembad 
  - Adres: hoek Northlaan / Nieuwpoortsesteenweg 
  - Aannemer: Stadsbader


  Tijdens Open Wervendag kun je in het multifunctionele zwembadcomplex zelf ervaren hoe de THV Stadsbader, Olco, Remmers al je zintuigen prikkelt. Krijg dankzij een geanimeerde rondleiding voeling met een van de meest spraakmakende projecten in de Stad aan Zee. Proef als een volleerd machinist hoe het is om te werken met een minigraver en neem een kijkje in het indrukwekkende machinepark dat dagelijks op deze werf wordt aangewend. Smaakt dit naar meer? Vertoef dan zeker nog even bij de gezellige eet- en drinkgelegenheden waar ook het enthousiast HR-team van Stadsbader beslist van zich zal laten horen!

 • Erkende assistentiewoningen Rialto 
  - Adres: Langestraat 39)
  - Aannemer: Jan De Nul NV


  In hartje Oostende bouwt Jan De Nul de residentie Rialto. Het project omvat 80 service-appartementen, 7 commerciële ruimtes, een cafetaria, een wellness en een heuse cinemazaal. Ontdek tijdens Open Wervendag tussen 10.00 en 17.00 uur de eerste fase van de ruwbouwwerken. Neem plaats in een simulator en bedien zelf een graafmachine. https://openwervendag.be/bedrijven/jan-de-nul-n-v

 • Crematorium Oostende 
  - Adres: Grintweg
  - Aannemer: Braet nvJOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.