Oproep naar Oostendse 65-plussers die nog niet gevaccineerd werden

In principe werden alle 65-plussers uit Oostende intussen uitgenodigd voor een vaccinatie die beschermt tegen het coronavirus. Mensen die toch geen uitnodiging kregen, of zich alsnog willen laten vaccineren, worden gevraagd om zich aan te melden bij het vaccinatiecentrum via mail of via telefoon.

Op vandaag zijn alle vaccinatie-uitnodigingen voor 65-plussers uit Oostende normaal gezien verstuurd. Het gaat over meer dan 20.000 inwoners, dus het is altijd mogelijk dat er hier of daar een uitnodiging verloren ging. Het kan ook dat mensen bij hun uitnodiging nog twijfelden over vaccinatie, maar intussen overtuigd zijn. Uit alle wetenschappelijk onderzoek en ook uit de sterk gedaalde besmettingscijfers bij senioren, blijkt erg duidelijk dat vaccinatie de beste manier is om jezelf te beschermen tegen het coronavirus.

Stad Oostende lanceert daarom een oproep naar alle 65-plussers die nog niet gevaccineerd zijn. Zij kunnen zich aanmelden bij het vaccinatiecentrum via vaccinatiecentrum@oostende.be of op het gratis nummer 0800 62 433. 65-plussers die zich aanmelden, zullen dan zo snel als mogelijk worden ingepland voor vaccinatie.

Gepubliceerd op dinsdag 11 mei 2021 12.06 u.