Opstart en inschrijvingen in het Deeltijds Kunstonderwijs Oostende

Het Conservatorium aan Zee en de Kunstacademie aan Zee maken zich klaar om vanaf 8 juni geleidelijk opnieuw leerlingen te ontvangen. Het is binnenkort ook mogelijk om in te schrijven voor het nieuwe schooljaar.

De beide Oostendse kunstscholen, het Conservatorium aan Zee en de Kunstacademie aan Zee gaan weer open. Er werd de laatste weken enorm ingezet op afstandsonderwijs, maar nu maken de scholen zich klaar om geleidelijk opnieuw leerlingen te ontvangen.

De heropstart gebeurt op beperkte schaal, rekening houdend met de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen. De gezondheid van de leerlingen en het personeel staat uiteraard voorop. Ook de inschrijvingen voor volgend schooljaar gaan geleidelijk van start.

Conservatorium aan Zee

In het CAZ worden opnieuw lessen georganiseerd vanaf maandag 8 juni. Daarnaast wordt ook nog afstandsonderwijs gegeven voor de leerlingen die niet ter plaatse kunnen komen.

Inschrijvingen voor volgend schooljaar kan online vanaf dinsdag 2 juni. Alle info vind je op: www.conservatoriumaanzee.be. Het is ook mogelijk om op school in te schrijven. Maak hiervoor een afspraak via 059 70 70 08. Inschrijven met een UiTPAS is enkel mogelijk op school.

Kunstacademie aan Zee

KAZ blijft voorlopig inzetten op afstandsonderwijs via hun ‘virtuele academie’.

Inschrijven voor het nieuwe schooljaar is in eerste instantie alleen mogelijk voor de huidige leerlingen. Vanaf 8 juni wordt gekeken om ook nieuwe leerlingen, al dan niet via UiTPAS, in te schrijven. Vanaf die datum zou KAZ ook opnieuw de deuren openen. Alle actuele informatie vind je op www.kunstacademieaanzee.be

 

 

Gepubliceerd op woensdag 20 mei 2020 18.01 u.