Ostend is Music

Hoofdthemas

De expo ‘Ostend is Music’ was van 10 januari 2024 tot en met 5 maart 2024 te zien in de Nieuwe Gaanderijen. 

Duik in de Oostendse muziekscene met de foto-expo OSTEND IS MUSIC.

Fotograaf Ghilain Vermeersch neemt je mee op sleeptouw door het bruisende muzieklandschap van de Stad aan zee. Zijn beelden tonen een selectie van Oostendse bands, muzikanten, iconische muziekplekken en -figuren. Deze tentoonstelling biedt een unieke kijk in het muzikale weefsel van de stad, met portretten van Oostendse muzikanten in intieme repetitieruimtes, over imposante concertzalen, tot levendige straathoeken waar muziek samensmelt met de zilte zeelucht.

Met beelden van onder andere: Augustijn, Serge Feys, Friedel Dufait, Ier en Gunter, de leerlingen van Conservatorium aan Zee, Thin Line Men, Mildreda, Dylan Zeèzeune, e.a.

Stad Oostende wil investeren in een duurzaam muzieklandschap. Maar liefst negen partners - De Grote Post, klein Verhaal , KAAP, Theater aan Zee, Muziekclub De Zwerver, Jongerenmuziekcentrum OHK, Paulusfeesten, Conservatorium aan Zee en de dienst Cultuur van de Stad Oostende - bundelen onder de noemer 𝗢𝗦𝗧𝗘𝗡𝗗 𝗜𝗦 𝗠𝗨𝗦𝗜𝗖 de krachten. Op de website www.ostendismusic.be vind je alle informatie terug.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.