Ostend is Music

Ostend is Music

Hoofdthemas

𝗢𝗦𝗧𝗘𝗡𝗗 𝗜𝗦 𝗠𝗨𝗦𝗜𝗖 wil de lokale muziekscene ondersteunen. Samen met verschillende muziekpartners willen we gaan voor een duurzaam lokaal muzieklandschap. Dat doen we door middel van verschillende acties.

  • De 𝗢𝗦𝗧𝗘𝗡𝗗 𝗜𝗦 𝗠𝗨𝗦𝗜𝗖 playlist bundelt zowel muziek van grote Oostendse artiesten als dat van opkomend talent op Spotify. Ontdek nieuwe muzikanten, beluister Oostendse klassiekers en laat je bekoren door verschillende genres via de afspeellijst 'Ostend is Music'. Geniet van de rauwe stem van 'Arno', de hitjes van 'The Van Jets', de beats van 'Greg Dela' en vele andere. 

  • Ben je zelf muzikant en op zoek naar een kans om jouw muziek te laten horen aan een breder publiek? Wij hebben goed nieuws voor jou! We zijn steeds op zoek naar nieuwe muziek van lokale artiesten om toe te voegen aan onze Spotify-playlist.

  • Heb je muzikale ambities maar weet je niet goed waar te beginnen? Je plek vinden in de muzieksector kan een uitdaging zijn. Daarom willen we lokale muzikanten ondersteunen door interessante events te organiseren. Je krijgt er een inkijk in de who's who van de Oostende muziekscene en een antwoord op je meest prangende vragen.

Ostend is Music is een samenwerking tussen: De Grote Postklein VerhaalKAAP - Theater aan ZeeMuziekclub De ZwerverOHKPaulusfeestenConservatorium aan ZeeStad Oostende Radio Noordzee

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.