Jouw nummer op de playlist?

Jouw nummer op de playlist?

Hoofdthemas

Muzikanten van Oostende, listen up! Ben jij op zoek naar een kans om jouw muziek te laten horen aan een breder publiek? Ben je op zoek naar een manier om jouw muzikale talent te in de spotlight te zetten? Wel, wij hebben goed nieuws voor jou! đ—ĸđ—Ļ𝗧𝗘𝗡𝗗 𝗜đ—Ļ 𝗠𝗨đ—Ļ𝗜𝗖 is op zoek naar nieuwe muziek van lokale artiesten om toe te voegen aan onze Spotify-playlist.

Of je nu elektronische muziek maakt of liever akoestisch speelt, of je in een band zit of liever het podium helemaal voor jezelf hebt, maakt allemaal niet uit. Wij willen jouw muziek graag horen en promoten. Oostende is een echte parel is in de muziekscene, daar zijn we van overtuigd! We willen deze traditie voortzetten door nieuwe en gevestigde artiesten te ondersteunen.

Hoe werkt het? Als muzikant zet je zelf jouw muziek op Spotify en bezorg je ons via cultuur@oostende.be of via onderstaand formulier de link. Je betaalt zelf voor de upload, maar je behoudt alle rechten en ontvangt zelf de inkomsten.

Voldoe je aan volgende voorwaarden?

  • ÊÊn bandlid moet gedomicilieerd zijn in Oostende
  • alle genres zijn toegelaten
  • muziek moet gemasterd zijn 
  • de playlist is niet leeftijdsgebonden 
  • lyrics mogen geen racistische, homofobe of religieuze boodschappen bevatten
  • de muzikanten mogen geen politiek mandaat bekleden

Bezorg ons jouw zelfgeschreven nummer en blaas de juryleden onder leiding van Gregory Delahaye omver. 

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar cultuur@oostende.be

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.