Hobbyclubs Oud Hospitaal

Hobbyclubs Oud Hospitaal

Hoofdthemas

Hieronder een overzicht van de vaste activiteiten die in Oud Hospitaal doorgaan. Meer info hierover vind je in de brochure:

Dienstverleningsfolder Oud Hospitaal 2022_def.pdf1,1 Mb(pdf)

Voor handige Harry's en Henriettes

Brei- en haakclub

Elke woensdag om 14.00 kun je bij ons terecht voor een gezellige brei- en haakclub. Kun je al breien en/of haken, dan breng je naalden mee en we beginnen er direct aan. We breien en haken voor: ‘hou het warm’ in de winter en ‘hou het koel’ in de zomer. Heb je restjes wol? Breng deze dan gerust mee in het ontmoetingscentrum.

Bloemschikken

Vier keer per jaar op vrijdag om 14.00 uur organiseert Oud Hospitaal een namiddag bloemschikken. Vooraf inschrijven is nodig. Hou de activiteitenkalenders in de gaten voor de correcte data. Deelnemen kan voor de prijs van 15 euro per persoon. 

Voor wie graag een spel speelt en/of kaart

Bingo

Regelmatig wordt er een bingonamiddag georganiseerd in Oud Hospitaal. Zin in een leuke en (ont)spannende namiddag? Kom dan elke derde maandag van de maand om 14.30 uur langs. De correcte bingokalender is te verkrijgen in OC Oud Hospitaal.

U beleeft een gezellige namiddag en voor de gelukkige winnaars staan leuke prijzen klaar.

Bordspellen met Pierre

Elke woensdag om 14.00 uur. Je kan gratis deelnemen. 

Rummikub

Elke donderdag om 14.00 uur kan je een partij Rummikub spelen. De hobbyclub is steeds op zoek naar nieuwe enthousiaste deelnemers. Heb je nog nooit Rummikub gespeeld? Geen probleem. De hobbyclubverantwoordelijke Freddy Theys legt de spelregels voor iedereen duidelijk uit en leidt alles in goede banen. Inschrijven op voorhand is niet nodig. Spring gerust eens binnen en beleef een gezellige namiddag. Er wordt een inleg van 1 euro gevraagd. 

Voor wie van taal houdt

Franse praatgroep

Elke dinsdagmiddag om 14.00 uur is er een Franse Praatgroep met verantwoordelijke Janine Boulanger. Deelname is gratis.

Overige

Fotoclub De Meeuwen

Elke laatste woensdag van de maand om 19.30 uur komt de Fotoclub De Meeuwen samen. Voor slechts 20 euro per jaar kan jij ook lid worden! 

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.