Panukkel - buiten spelen

Hoofdthemas

In Panukkel spelen de kinderen zowel binnen als buiten. Drie leefgroepen hebben een eigen terras aan de leefruimte waar de kinderen een hele dag kunnen spelen.

Daarnaast heeft Panukkel ook een dakterras mét speeltoestellen op maat van verschillende leeftijden. In de twee zandbakken kunnen naar hartelust zandtaartjes en zandkastelen gebouwd worden en er is ook plaats om met de fietsjes te rijden.

De kleine Panukkeltjes trekken er ook regelmatig op uit voor een wandeling naar het park, naar de markt, naar de bakker of de apotheek, zelfs een middagje naar het strand staat op het programma.

Maar ook binnen in het kinderdagverblijf is er heel wat te beleven voor de kinderen. Elke leefruimte is ingericht op maat van de verschillende leeftijden van de kinderen. Bij drukkere momenten kunnen de baby's op het vast verhoog of in het verhoogd park om te spelen. Daar worden ze niet gestoord door de oudere kinderen die de ruimte inpalmen.

In twee van de drie gangen staat een speel-, klim- en glijtoestel waar elke dag gebruik van gemaakt wordt. Rijden met de loopfietsjes of -auto's gebeurt in de lange gang, die regelmatig van inrichting wisselt: een ballenbad, een klauterparcours, een keuken met zithoek ...

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.