UiTPAS Oostende is een vrijetijdspas waarmee je voordelig aan tal van cultuur-, sport-, en jeugdactiviteiten kunt deelnemen. Met je UiTPAS spaar je punten wanneer je deelneemt aan een activiteit. De gespaarde punten ruil je in voor mooie voordelen, zoals korting, een gratis drankje, gratis tickets of een gadget, …

Voor wie?

Voor Oostendenaren en niet-Oostendenaren vanaf 3 jaar. Een UiTPAS staat op naam. Elk gezinslid heeft dus een eigen pasje nodig. Volwassenen betalen 5 euro voor een pas. Voor kinderen t.e.m. 25 jaar is een UiTPAS gratis!

UiTPAS Kansentarief

Inwoners van Oostende met een laag inkomen kunnen na een inkomensonderzoek een UiTPAS kopen aan 1,00 euro (voor kinderen ook gratis). Op vertoon van je UiTPAS aan kansentarief krijg je 80% korting bij deelname aan activiteiten van UiTPAS-aanbieders. Denk je dat je in aanmerking komt voor een UiTPAS aan kansentarief? Bekijk hier de voorwaarden voor UiTPAS aan kansentarief

UiTPAS en pleZAND

Bij de inschrijving wordt het UiTPAS-nummer van je kind gevraagd. Een UiTPAS voor kinderen kan je gratis laten aanmaken bij Toerisme Oostende, UiTLOKET, dienst Jeugd (op afspraak) en de Ontmoetingscentra (op afspraak).

Een UiTPAS aan kansentarief kan aangevraagd worden op afspraak bij De Wegwijzer of het Onthaal van Campus Edith Cavell. Maak telefonisch een afspraak via 0800 1 8400. OCMW-cliënten die al een maatschappelijk werker toegewezen hebben, kunnen terecht bij hem of haar voor een UiTPAS aan kansentarief. Je kan ook terecht bij een Ontmoetingscentrum in je buurt nadat je telefonisch een afspraak hebt gemaakt. 

Klik hier voor meer informatie over de verkooppunten

Breng zeker de kids-ID of het rijksregisternummer van je kind mee, voor de aanmaak van deze UiTPAS. Voor meer info over de UiTPAS klik hier.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.