Inschrijven voor pleZAND kan nu ook in UiTloket

In de schoolvakantie kan je je kind met een gerust hart naar speelpleinwerking pleZAND sturen voor een dag vol plezier. Je kan je kind inschrijven via de dienst Jeugd of online, én sinds kort ook in het UiTloket, zonder afspraak.

PleZAND is de vakantiewerking van Stad Oostende. Tijdens de schoolvakantie kan je je kind er met een gerust hart naartoe sturen voor een dag vol plezier. Gekwalificeerde animatoren hebben elke dag leuke activiteiten in petto om de kinderen te doen knutselen, bewegen en spelen.

Wil je je kind graag inschrijven? Dat kan sinds kort zonder afspraak in het UiTloket. Je vindt het UiTloket in de inkom van het Stadhuis en je kan er betalen met cash of bancontact. Je kan ook nog steeds online inschrijven of bij de dienst Jeugd. Bij de dienst Jeugd heb je wel een afspraak nodig. 

Let wel op: wil je je kind voor de allereerste keer inschrijven bij pleZAND? Dan moet je een afspraak maken bij de dienst Jeugd. 

Meer info over speelpleinwerking pleZAND

Gepubliceerd op maandag 17 juli 2023 16.34 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.