Geïnteresseerd in een Pop-upatelier?

Ben je een creatieveling, een kunstenaar, een grafisch designer en zoek je een creatieve werkplek? Of ben je eigenaar van een uniek pand dat een inspiratiebron kan zijn?

De stad Oostende is een bruisende stad waar cultuur, handel en wandel, samengaan. Het Stadsbestuur wenst via een artistiek pop-up project leegstaande winkelpanden in te vullen met interessante artistieke projecten. Via een culturele injectie willen wij de winkelpanden omtoveren tot een platform waar frisse en nieuwe creatieve ideeën tot stand komen in functie van een dynamische, interactieve en artistieke stadsontwikkeling. We proberen op deze manier ervoor te zorgen dat lokaal ondernemend, creatief en artistiek talent niet alleen aanspoelt, maar ook haar vaste plaats vindt in deze bruisende, creatieve stad. 

Ben je een creatieveling, een kunstenaar, een grafisch designer en zoek je een creatieve werkplek?

Ben jij geïnteresseerd in een pop-up atelier, laat ons dat weten via cultuur@oostende.be. Tijdens een persoonlijk gesprek peilen we naar je wensen en voorkeuren.

Dit initiatief biedt lokaal, creatief en artistiek talent een atelier. Ook voor het publiek zijn er enkel pluspunten: etalages tonen creatieve producten, work in progress en artistieke experimenten krijgen een klankbord. Workshops of educatieve programma's versterken de band tussen kunstenaar en bezoekers. 

Ben je eigenaar van een leegstaand (winkel)pand en wens je dat samen met ons een kwalitatieve invulling te geven? 

Leegstand brengt immers zorgen en risico's met zich mee. Hoe langer de leegstand duurt, hoe groter de kans op vandalisme, verwaarlozing of inbraak. Het gevolg is dat uw pand minder waard wordt en de kans op verhuur, verkoop of vlotte herontwikkeling steeds moeilijker verloopt. Samen met u als eigenaar wensen wij op zoek te gaan naar een kwalitatieve invulling van uw pand.

Interesse? Stuur dan een mailtje naar cultuur@oostende.be en wij helpen je graag verder. 

Gepubliceerd op vrijdag 14 september 2018 17.10 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.