Pop-uptuin

Wat is er aangenamer dan even verpozen in een mooi aangelegde tuin? Genieten van de zon met een goed boek in een comfortabele zetel of samen met vrienden gezellig keuvelen met een drankje in de hand? Binnenkort kan het midden in de stad! In de Lijnbaanstraat installeert de VLAM (Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing) een pop-uptuin die de hele maand september blijft staan.

Het wordt een leuke, groene ontmoetingsplaats waar je graag zal vertoeven: mooie loungezetels, een grote schaaktafel, … Kortom, een oase van puur tuinplezier in hartje stad, een hele maand lang. De Pop-uptuin wordt stijlvol ingericht door professionele tuinaannemers die weten hoe ze van een tuin het allerbeste kunnen maken. Je ontdekt een paviljoen volledig gemaakt uit herbruikbaar materiaal en originele urban garden-constructies en (lokale) designelementen.

Workshops en optredens
Aan de bar proef je lokale smaken en bovendien worden allerlei activiteiten georganiseerd: tai chi, yogasessies, muziekoptredens, betonnen decopotjes maken, plant swaps, stekjes maken, leren verpotten, ...

De Pop-uptuin in de Lijnbaanstraat is open van 31 augustus tot 29 september 2019.

Stad Oostende nodigt bezoekers uit om te komen genieten van een uniek stukje groen aan de kust. Wie zin heeft in een les bewegingsleer, een workshop circusschool of een gezellige avond met vrienden, kan een maand lang terecht in de pop-uptuin. Inwoners van de stad worden warm gemaakt om de pop-uptuin te bezoeken en zo te ontdekken wat een tuinaannemer voor hen kan betekenen.

Met een tuinaannemer geniet je van grondige expertise en een professionele aanpak. De tuinaannemer beschikt over het geschikte materiaal om tuinen veilig aan te leggen en te onderhouden. Met hun groene vingers bewijzen ze dat ze creatief kunnen omspringen met beperkte ruimte, zoals dat bij de meeste stadstuinen het geval is.

Voor meer info en het activiteitenaanbod kun je terecht op www.tuinaannemer.be/ontdek-de-pop-tuinen/oostende