Bekijk de presentatie 'Zonnepanelen? Ja, natuurlijk!'

Denk je dat zonnepanelen niets voor je woning zijn? Zijn zonnepanelen alleen maar voor mensen met een hoog inkomen? Betaal je vandaag ook minder als je zonnepanelen laat installeren? Heb je nog recht op een premie? Wie kan je helpen met neutraal advies?

In de week van 12 tot 16 juni hebben we verschillende ontmoetingscentra bezocht om mensen te informeren over de installatie van zonnepanelen. Tijdens deze infomomenten hebben we een presentatie gebruikt om bezoekers meer te vertellen over zonnepanelen en de voordelen ervan uit te leggen.

KLIK HIER ONDER OM DE PRESENTATIE TE BEKIJKEN

Infosessie PV panelen - juni 2023.pdf1,1 Mb(pdf)

En waarom zou jij geen zonnepanelen kunnen plaatsen? Eigen energie opwekken met zonnepanelen kan ook voor jou haalbaar en betaalbaar zijn! 

Contacteer ons vandaag nog. Wij geven je advies, helpen je met het papierwerk en zorgen dat het financieel plaatje klopt. Na de installatie zien we erop toe dat je de juiste premies ontvangt.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.