Private bouwwerken Distellaan van 8 april tot 30 juni: Verkeersmaatregelen

Vanaf 8 april 2024 starten renovatiewerken aan een woning in de Distellaan 77. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, zijn er een aantal verkeersmaatregelen. De werken duren tot en met 30 juni 2024.

Van 8 april tot en met 30 juni 2024 zijn er private renovatiewerken aan een woning in de Distellaan 77. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, zijn er een aantal verkeersmaatregelen.

De Distellaan wordt tijdelijk afgesloten tussen de Duinenstraat en de Duinhelmstraat. Daarnaast is er een wegversmalling aan de zijde van de Duinhelmstraat.

De werken worden uitgevoerd van maandag tot vrijdag en duren tot en met 30 juni 2024.

De situatie wordt ter plaatse duidelijk gesignaleerd. De aannemer brengt de omwonenden tijdig op de hoogte. Aan de bewoners wordt gevraagd om het huisvuil - tijdens de werken - op de straathoeken te plaatsen.

Het gaat om private werkzaamheden.

Opgelet! Tijdens het event Paracycling (van donderdag 2 tot en met zondag 5 mei 2024) wordt alle verkeerssignalisatie weggenomen vanaf dinsdag 30 april tot en met zondag 5 mei 2024.

Downloads

Gepubliceerd op maandag 25 maart 2024 0.00 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.