Windows 10

Windows 10

(10 lessen)

Kon je voordien al aardig overweg met de oudere versies van Windows, maar voel je je nu wat onwennig met deze Windows 10 versie?  Dan is deze cursus op jouw maat gemaakt.

Leer optimaal gebruik maken van de vele nieuwe mogelijkheden van Windows 10 en combineer je nieuwe inzichten met je huidige vaardigheden. Bekijk ook zeker eens de privacy opties!

We weten maar al te goed dat ondertussen Windows 11 zijn opwachting heeft gemaakt. Toch is het beter om nog niet meteen op die trein te springen. Zoals steeds zit de nieuwste versie nog vol met problemen, die mettertijd wel zullen opgelost worden. Windows 10 daarentegen is nog steeds een heel stabiele versie die sowieso nog ondersteund blijft worden tot 2025!

Prijs

Data

Datum

Lesdagen

Tijdstip

Plaats

Cursus
code

2 feb '22
t.e.m.
27 apr '22
woensdag9:15 tot 11:45OC 't Viooltje7527

Geen mogelijkheid om je vrij te maken op de opgegeven data? Geen probleem. Deze cursus kan ook via afstandsonderwijs gevolgd worden op een zelf gekozen moment van de week.

Inschrijven

Online

  1. Klik op deze link.
  2. Bovenaan de verkregen pagina kan je filteren op "Lesplaats" tot zelfs "Lesmoment" en "Lesdag". Hiermee beperk je de zoekresultaten.
  3. Ga op zoek in de lijst naar "Windows 10 (O@I)".
  4. Klik aan de rechterkant op de groene knop met de + om de cursus aan je winkelmandje toe te voegen.
  5. Klik op de knop "Ik wil inschrijven" om het verder invulformulier te verkrijgen.

Ter plaatse

Bij CVO SCALA
Léon Spilliaertstraat 21 te Oostende
059/700 710

Voorwaarden

  • Dit is geen beginnerscursus! Om aan deze cursus deel te nemen moet je al ooit de beginnerscursus hebben gevolgd, of toch al vlot met de computer kunnen werken.
  • Deze cursus wordt enkel gegeven op laptops draaiende op Windows 10.
  • Het is mogelijk dat een cursus uit 11 cursusdagen bestaat, in plaats van de aangekondigde 10 cursusdagen.

Logo van CVO SCALA

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.