Centrum voor volwassenonderwijs

 • Cursussen "Nederlands Tweede Taal" (NT2)

  Op 1/9/2017 starten er opnieuw cursussen "Nederlands Tweede Taal" (NT2). Je kunt Nederlands leren overdag of 's avonds. Er zijn cursussen op verschillende plaatsen: je vindt hier een overzicht.

  In Oostende kun je overdag 2x, 4x of zelfs 5x per week naar de les. 's Avonds kun je 1x, 2x, 3x of 4x per week naar de les. Je kunt kiezen voor cursussen "mondeling" en "schriftelijk" in combinatie of afzonderlijk.

 • Vernieuwde cursus "Academisch Nederlands"

  Op 1/9/2017 start de cursus "Academisch Nederlands" in Oostende. De cursus gaat in een vernieuwde formule door, 16u les per week, minder dan één maand per niveau, in combinatie met aanvullende oefeningen.

  De cursus is ideaal voor wie later wil studeren aan universiteit of hogeschool, maar ook voor iedereen die heel snel op een hoog niveau Nederlands wil studeren. Meer informatie over deze cursus via e-mail.

 • In "de Boterham" vind je een reportage over deze bijzondere opleiding. Lees meer...

 • Nederlands leren en sneller werk vinden

  Wil je snel werk vinden maar is je Nederlands nog niet zo goed? Woon je in Oostende? Misschien is de opleiding "Taal & Werk" wel iets voor jou! Je krijgt een taalbad met ruim 20u les per week en daarnaast ook nog oefeningen in het open leercentrum, uitspraakbegeleiding, enz. Meer info via e-mail.

 • Online Nederlands leren

  Op onze website kun je tips vinden om sneller Nederlands te leren. Ben je al ingeschreven voor een cursus Nederlands in het Taalbad? Vraag dan het gratis paswoord aan je leraar en maak de online oefeningen.

  Ook op onze Facebook-pagina kun je bijna dagelijks kleine oefeningen en tips vinden. Tot ziens!