West-Vlaams Regenbooghuis Rebus

Onze werking

Het regenbooghuis Rebus is een laagdrempelig informatiepunt en aanspreekpunt voor seksuele oriëntatie en genderidentiteit in de provincie West-Vlaanderen.

Door het verspreiden van informatie en het voeren van sensibiliseringscampagnes willen we de zichtbaarheid van holebi’s en transgenders verhogen, komen tot een positieve beeldvorming over seksuele diversiteit en aanvaarding door iedereen.

Naast activiteiten en acties bieden wij ondersteuning aan alle holebi- en transgenderverenigingen binnen de provincie en door bruggen te bouwen met diverse lokale partners wensen wij een stevig netwerk uit te bouwen.

Wij gaan ervoor!


Meedoen?

REBUS kiest ervoor om te werken in een open sfeer. Daarbij is iedereen even belangrijk, ook onze vrijwilligers! Elke vrijwilliger brengt zijn/haar talenten mee, wat zorgt voor een grote verscheidenheid.

REBUS dat is een open groep mensen met drive en een wakkere blik, een groep waar jij welkom bent!

Goesting?

Stuur dan een mail naar info@ rebuswvl.be of bel ons op het nummer 059-439617 of 0487-240234.

Dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij een van onze vaste medewerkers. Zo krijg je alle informatie over het reilen en zeilen van REBUS.

Op basis van jouw wensen zoeken we samen met welk engagement jij bij ons aan de slag kan!

Welkom!


Steunen?

Wil je onze werking steunen maar heb je geen tijd om zelf aan de slag te gaan? Dan kan je steeds een gift doen om onze werking te versterken.

Giften zijn welkom op BE18738018715665

Meer info op www.rebuswvl.be