Agenda
De voertaal van dit evenement is Engels, zonder enige vorm van vertaling.
The main language of this event is English, without any translation.
19.00 - 19.30 uur | Ontvangst |
19.30 - 19.45 uur | Verwelkoming: Wat betekende FoodSHIFT2030 voor Stad Oostende? Silke Beirens, schepen van Mens en Milieu |
19.45 - 20.00 uur | Wat betekende FoodSHIFT2030 voor de andere pilootsteden? Krachtige berichten en anekdotes over de transitie van het voedselsysteem. Luke Schafer & Christian Bugge Henriksen, projectcoƶrdinatoren (Kopenhagen, Denemarken) |
20.00 - 20.15 uur | Het model van Kopenhagen, hoe een sterke visie de stad kan veranderen: de motivatie, mijlpalen, successen en uitdagingen. Line Rise Nielsen, Changing Food (Kopenhagen, Denemarken) |
20.15 - 20.30 uur | Hoe kunnen kleinschalige landbouwers en toerisme elkaar versterken? Een verhaal over nieuwe marktconcepten, een label voor lokale gastronomie en culinaire hotspots. Raluca Barbu, Highclere Consulting (Brasov, Roemeniƫ) |
20.30 uur | Pitchsessie 'Passion for Food'
|
Slotwoord Kathy Belpaeme, voedselregisseur Stad Oostende | |
21.00 uur | Food Poetry Arno Braet Netwerk- & tasting event |
Meer informatie over de sprekers / Learn more about the speakers