Puck

Hoofdthemas

Puckje, de diva

Puckje is een kleine kat met een grote persoonlijkheid. Ze is de hartendief van Sofie. Puckje gedraagt zich als een echte diva en heerst over het huis als een godin. Haar eigenzinnige karakter zorgt ervoor dat ze altijd in het middelpunt van de belangstelling staat.

Een grote deugniet

Ondanks haar kleine gestalte is Puckje een echte deugniet. Ze houdt ervan om grapjes uit te halen en iedereen aan het lachen te brengen. Haar fratsen zijn soms zo grappig dat ze iedereen versteld doet staan, maar achter die onschuldige blik schuilt soms ook een kleine rebel die haar eigen regels volgt.

Bizarre streken

Puckje heeft natuurlijk ook heel wat streken. Ze weet precies hoe ze haar baasje Sofie om haar pootjes moet winden om te krijgen wat ze wil. En het werkt! De kat geniet met volle teugen van haar leventje als diva en verwent zichzelf graag met haar favoriete hapjes en speeltjes.

Een tijger in huis

Ondanks haar kleine formaat gedraagt Puckje zich soms als een grote, gevaarlijke tijger. Ze heeft een sterke persoonlijkheid en laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Maar dit is maar voor even natuurlijk, want al snel verandert ze weer in de kleine schattige kat die ze is. Puckje blijft altijd een onvoorspelbare, maar vooral lieve metgezel voor haar baasje Sofie.

Je kan je huisdier hier nomineren!