Quality Nights - Clubs en Events

Quality Nights - Clubs en Events

De stad Oostende zet in op een positief uitgaansbeleid!

Begin oktober 2012 werd Quality Night geïntroduceerd in Vlaanderen. Dit project streeft naar een aangenaam en bruisend uitgaansleven, waarbij kwaliteit en gezondheid centraal staan. Het ‘Quality Night’-concept bestaat al een tijdje voor clubs en evenementen en nu komt daar ook Quality Bars bij. De labels worden getrokken door VAD in samenwerking met de lokale besturen en CGG’s. 

In Oostende engageren Flight 90, club CHAUD en Lounge Kursaal zich als "Quality Nights"-club. Ook Ostend Beach en Seaquence zetten zich al een aantal jaar in als "Quality Nights"-events. 
Heel binnenkort wordt het Quality Bars project uitgerold in de Oostendse Langestraat. De stad Oostende en elf uitbaters van cafés in onze uitgaansbuurt zetten zich zo in voor een positief en gezond uitgaansklimaat. 

De clubuitbaters en evenementorganisatoren bieden als "Quality Nights"-leden een aantal basisservices aan aan het publiek. Ze voorzien: 
- gratis water voor zij die het nodig hebben. 
- gratis oordoppen en leven de geluidslimieten na. 
- getraind barpersoneel, die allen een opleiding genoten in EHBDu en conflicthantering. 
- informatie omtrent mobiliteit. Veilig uit, veilig thuis! 
- condooms tegen betaling of gratis. 
- tips en informatie omtrent veilig en gezond uitgaan. 
...

Bij de Quality Bars vind je dezelfde services, uitgenomen het gratis water. Niettegenstaande dat je dit als bezoeker wel altijd kan vragen natuurlijk. 

Meer info omtrent Quality Nights? 
www.qualitynights.be
 

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.