Concert Rammstein Park Nieuwe Koers: infovergadering

Onlangs werd het Park De Nieuwe Koers officieel geopend. Het 13 hectare grote park bestaat uit de grote tuin van WZC De Drie Platanen, Astropolis, en een weide waar één keer per jaar een event kan worden georganiseerd. Op woensdag 10 juni 2020 wordt voor de eerste keer een evenement georganiseerd.

Op woensdag 10 juni 2020 zal voor de eerste keer een evenement georganiseerd worden, en we zijn trots om te kunnen melden dat we meteen met een grote naam kunnen starten: Rammstein! Met deze wereldbekende band is de toon meteen gezet voor een succesvolle toekomst voor ons nieuw evenemententerrein. We zullen samen met de organisator en met alle betrokken stadsdiensten hard werken om er op alle vlakken een topavond van te maken.

Uiteraard wordt de hinder voor de omwonenden zo beperkt mogelijk gehouden. Om de organisatie van dit evenement toe te lichten, nodigen wij u uit voor een vergadering met de omwonenden op dinsdag 17 september 2019 om 19.30 uur  in OC Ter Yde, Duinenstraat 172.

Tijdens deze vergadering lichten Stad Oostende en Greenhouse Talent het verloop en de organisatie toe. Aansluitend krijgt u de kans om vragen te stellen. We hopen alvast op een constructief overleg en rekenen op uw talrijke aanwezigheid.

Gepubliceerd op maandag 1 juli 2019 0.00 u.