Rebus Regenbooghuis West-Vlaanderen

Het West-Vlaamse regenbooghuis Rebus is er als aanspreek- en informatiepunt voor alles wat te maken heeft met seksuele oriƫntatie, genderidentiteit en genderexpressie. Naast een ontmoetingsplaats in Oostende zorgen we voor en ondersteunen we heel wat andere activiteiten en initiatieven binnen de provincie. Zo hebben we verschillende contactpunten waar informatie beschikbaar is en waar onthaalgesprekken kunnen worden aangevraagd. Door het verspreiden van informatie en het voeren van sensibiliseringscampagnes willen we de zichtbaarheid van LGBT+ personen verhogen en komen tot een positieve beeldvorming over seksuele oriƫntatie en genderdiversiteit. Naast onze eigen acties en activiteiten bieden wij als regionale koepel ook ondersteuning aan LGBT+ verenigingen binnen de provincie. Door bruggen te bouwen met diverse lokale partners wensen we een stevig netwerk uit te bouwen. Zo organiseert Rebus ook een regenboognetwerk voor West-Vlaamse steden en gemeenten die samen (met ons) willen werken aan hun lokaal regenboogbeleid. Rebus kiest ervoor om te werken in een open sfeer. Daarbij is iedereen even belangrijk, ook onze vrijwilligers! Elke vrijwilliger brengt eigen talenten mee, wat zorgt voor een grote verscheidenheid. Rebus dat is een open groep mensen met drive en een wakkere blik. Een groep waar jij welkom bent!

Contact

Lieven Travers

Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers

Zin om onze organisatie te steunen door zelf de handen uit de mouwen te steken? Dat kan door vrijwilliger te worden. Nog geen idee van welke rol het beste bij jou past als vrijwilliger? Probeer dan onze vrijwilligersquiz via www.rebuswvl.be/steun-ons/word-vrijwilliger! Bekijk je liever meteen alle vacatures? Dat kan via www.rebuswvl.be/steun-ons/word-vrijwilliger/vrijwilligersvacatures.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.