Vacature: Redder in het Zwembad Brigitte Becue - niveau D (deadline: 31 januari 2022)

Vacature: Redder in het Zwembad Brigitte Becue - niveau D (deadline: 31 januari 2022)

Ben je een klantgerichte teamspeler die flexibel inzetbaar is en wil je deel uitmaken van het boeiend sport- en vrijetijdsaanbod in sportstad Oostende? Solliciteer dan nu!

Stad Oostende werft redders aan voor het gloednieuwe Zwembad Brigitte Becue dat is uitgerust met de modernste technieken en ondermeer beschikt over een 50m sportbad met 10 banen, een 25m instructiebad met 4 banen, recreatiebaden en een wellnessgedeelte.

Jobinhoud

Als redder in het Zwembad Brigitte Becue sta je in voor de veiligheid van de zwembadgebruikers. Daarnaast voer je schoonmaak- en onderhoudstaken uit van de zweminfrastructuur en het recreatiemateriaal, zodat de klanten tijdens hun bezoek kunnen genieten van een optimale en hygiënische zwemervaring. Ook het toepassen van EHBO en het aanbieden van zwemlessen behoren tot je voltijds takenpakket.

Je profiel

  • Je bent klantvriendelijk en staat bezoekers en collega’s in vlot Nederlands te woord;
  • Je bezit het diploma Hoger Redder en een recent bijscholingsattest;
  • Je bent flexibel. Avond- en weekendwerk vormen voor jou geen probleem;
  • Je bent stipt en hebt verantwoordelijkheidszin;
  • Orde, netheid en hygiëne zijn voor jou zeer belangrijk;
  • Je kan zelfstandig werken in overleg met je leidinggevende.

Aanbod:

Onmiddellijke indiensttreding met een arbeidsovereenkomst van bepaalde duur (6 maanden).


Salaris ligt bruto tussen 1.968 euro (aanvangsschaal) en 3.063 euro (eindschaal) per maand.


Je werkervaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor maximum 10 jaar overgenomen bij de bepaling van je startloon. We bieden de mogelijkheid om te werken in een systeem van glijtijden met een goede verhouding tussen werk en privé. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om aan te sluiten bij de hospitalisatieverzekering en bieden we ruime opleidingsmogelijkheden. We bieden maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, aansluiting bij de sociale dienst GSD-V met tal van voordelen, de kortingskaart Pluspas en de mogelijkheid tot groepsaankopen. Bovendien kan je gebruik maken van het personeelsrestaurant met een gevarieerd aanbod gezonde maaltijden.

Selectieprocedure:

Schrijf je in via onderstaande blauwe sollicitatieknop, ten laatste op 31 januari 2022. Mogelijk wordt de oproep verlengd. Kijk steeds voor de meest recente informatie op de website.

Je sollicitatiedossier bestaat uit een curriculum vitae, een motivatiebrief en een kopie van het diploma Hoger Redder en bijscholingsattest.

Solliciteren bij Stad Oostende: Redder in het Zwembad Brigitte Becue - niveau D (deadline: 31 januari 2022)

Lees zeker ook de functiebeschrijving die je onderaan deze pagina vindt.

Voor bijkomende info over de functie kan je terecht bij Tom Roels: tom.roels@oostende.be of T 059 56 10 62

Voor bijkomende info over de selectieprocedure kan je terecht bij Jannicke Hap: jannicke.hap@oostende.be  of T 059 25 82 24.

Schrijf je in op de vacaturenieuwsbrief

Gepubliceerd op woensdag 10 november 2021 9.00 u.