Renovatiebegeleiding voor werken aan gemene delen

Plannen jullie werken aan de gemeenschappelijke delen van het gebouw (bv. dak, gevels, gemeenschappelijke verwarmingsinstallaties,..)? Dan kan jullie VME voor advies en begeleiding terecht bij Energiehuis Oostende.

Een ervaren ingenieur komt langs om de gewenst renovatie aan de gemeenschappelijke delen, maar ook de algemene staat van het appartementsgebouw te bekijken. De ingenieur overloop met jullie de renovatieplannen en vragen.

De ingenieur kan volgende concluderen :

  1. De aanmaak van een renovatiemasterplan voor het appartementsgebouw wordt sterk aanbevolen. Energiehuis Oostende kan zonder dit plan niet de nodige technische ondersteuning bieden. Wanneer VME een renovatiemasterplan zal laten opstellen, kan opnieuw begeleiding gevraagd worden van Energiehuis Oostende.

  2. De gewenste renovatie heeft geen impact op andere bouwkundige elementen. De ingenieur verduidelijkt het renovatieadvies in een verslag.

    Als jullie de werken wil laten uitvoeren, dan helpt de ingenieur jullie om offertes te vergelijken. Indien gewenst, kan de ingenieur ook tijdens de uitvoering van de werkzaamheden langskomen om de voortgang te controleren en bekijken dat alles volgens plan verloopt.
     

>> VRAAG RENOVATIEADVIES AAN

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.