Volledige renovatie appartementsgebouw - Renovatiemasterplan

>> IK HEB INTERESSE IN DE OPMAAK VAN EEN RENOVATIEMASTERPLAN VOOR MIJN APPARTEMENTSGEBOUW

Overweeg je een renovatie om zowel het comfort te verbeteren als de waarde van je appartementsgebouw te verhogen, terwijl je ook nog eens de energiekosten verlaagt? 

Het is belangrijk om te onthouden dat renovaties aan de gemeenschappelijke delen van het gebouw een collectieve beslissing vereisen van de Vereniging van Mede-Eigenaars (VME). Deze beslissing moet worden genomen door alle mede-eigenaars gezamenlijk, met een vereiste meerderheid tijdens een algemene vergadering.

Daarom is het essentieel om als mede-eigenaar ook de andere mede-eigenaars aan te spreken. Je kunt hierin een belangrijke rol spelen door mogelijk als ambassadeur of trekker op te treden binnen het gebouw.

Wil je als VME de investering in jouw appartementsgebouw maximaal laten renderen? Laat dan een renovatiemasterplan opmaken. Dit is eveneens een collectieve keuze die moet worden besproken en goedgekeurd door de VME.

>> IK HEB INTERESSE IN DE OPMAAK VAN EEN RENOVATIEMASTERPLAN VOOR MIJN APPARTEMENTSGEBOUW

Jullie willen renoveren. Maar wat nu?

Gefeliciteerd, jullie willen jullie appartementsgebouw ombouwen tot een comfortabel en toekomstbestendig appartementsgebouw, terwijl je ook nog eens de energiekosten verlaagt.

Om een duidelijk beeld te krijgen van welke renovaties noodzakelijk zijn, welke aanbevolen worden, welke een extra waarde toevoegen en in welke volgorde deze best worden uitgevoerd, raden wij aan om een renovatiemasterplan op te stellen.

Contact

Energiehuis Oostende

Gebouw
Kantoorbezoek na afspraak (ma - vr : 9u tot 16u)
Torhoutsesteenweg 287 , 8400 Oostende
Tel./GSM
059 33 91 30
energiehuis@oostende.be
Website
www.oostende.be/contactformulier-energiehuis-oostende

Openingsuren

Onze medewerkers helpen je graag verder via
059 33 91 30 of energiehuis@oostende.be
Of gebruik het contactformulier om je vragen door te sturen.

KANTOORBEZOEK OP AFSPRAAK
(ma - vr : 9u tot 16u)
 

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van tips, advies, diensten en meer!
Lees hier ons magazine 

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.