Repair café

Repair café

Hoofdthemas

Wat is een Repair Café?

Het Repair Café is een maandelijkse gratis bijeenkomst waarbij mensen samen spullen herstellen. Op de locatie waar het Repair Café plaatsvindt, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Er zijn enthousiaste deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen.

Bezoekers brengen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. 

Welke disciplines bieden we aan?

Herstellingen van:

  • Klein elektro
  • Textiel
  • Messen, scharen en snoeischaren slijpen
  • Fietsnazicht

Hulp bij:

  • Softwareproblemen
  • Installeren van apps zoals itsme
  • Allerlei digitale problemen

Wanneer is het Repair Café?

Al enkele jaren houdt het Repair Café on tour maandelijks (meestal op de tweede zaterdag van elke maand) een halte in een ander ontmoetingscentrum te Oostende, dit van september tot en met juni. Dit telkens tussen 13.30 en 17.00 uur. Volg het ontmoetingscentrum of het  Repair Café On Tour Oostende via Facebook of contacteer de centrumleiders voor de bijeenkomsten. Vooraf inschrijven is niet verplicht.

Tussen april en juni 2024 vindt het Repair Café plaats op de volgende data: 

Zaterdag 20 april 2024 
OC De Blomme - Stene

Zaterdag 11 mei 2024
OC Schaperye - Konterdam

Zaterdag 15 juni 2024
OC 't Kasteeltje - Zandvoorde

Bekijk de flyer:

repaircafe apr-juni 2024-2(A3).pdf128 Kb(pdf)

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.