Rioleringswerkzaamheden in Voorzienigheidstraat

In de Voorzienigheidstraat t.h.v. OC De Schelpe wordt binnenkort een aanpassing uitgevoerd aan de rioolhuisaansluiting. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, wordt de rijweg plaatselijk afgesloten.

In de Voorzienigheidstraat t.h.v. OC De Schelpe wordt binnenkort een aanpassing uitgevoerd aan de rioolhuisaansluiting. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, wordt de rijweg plaatselijk afgesloten. Dit betekent dat er geen doorgaand verkeer mogelijk zal zijn vanaf maandag 28 oktober tot en met zondag 3 november 2019.

De woningen blijven bereikbaar. Ook met de auto. De Voorzienigheidstraat wordt tijdelijk doodlopend tussen de Gelijkheidstraat en OC De Schelpe. De Schelpenstraat wordt tijdelijk doodlopend tussen de Overvloedstraat en OC De Schelpe.

Op maandag en dinsdag wordt de aansluiting aangepast. Nadien blijft de werfzone voor de rest van de week afgesloten om de verharding de tijd te geven om te kunnen uitharden. Vanaf maandag 4 november 2019 is er opnieuw doorgaand verkeer mogelijk.

Let wel, de opgegeven planning is onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden en een vlot verloop van de werken.

Voor alle bijkomende vragen kun je terecht bij de directie Openbaar Domein, Vindictivelaan 1, op de vierde verdieping van het Stadhuis,
T 059 25 87 08 of openbaardomein@oostende.be

Gepubliceerd op vrijdag 25 oktober 2019 0.00 u.