Arno

Arno

Na een slepende strijd tegen kanker overleed Arno Hintjens op 23 april. Arno groeide uit tot een levende legende en was een icoon in zijn Stad aan Zee. Verschillende generaties in Oostende (en ver daarbuiten) werden groot met zijn muziek.

Lees hieronder alle steunbetuigingen. 

Reacties

 • Johan D.
  Arno Merci!
 • Marie L.
  Een "een dikke kus" aan Arno en zijn Familie. In een zin kon hij zeggen wat wij voelen :"la mer c'est comme les femmes,..."
 • Elke F.
  Lieve Arno, ik heb de eer gehad je gedurende een paar weken bij te staan en binnen te stappen in jouw bubbel. Wat was je speciaal, innemend… ik vergeet je nooit. Rust zacht!
 • Stefan E.
  Liefste Arno, Het was fijn om Jullie bezig te horen repeteren samen met Serge F. en band daar in de stuiverstraat lang geleden…. Ben m’n ouders ook dankbaar dat ze niet verhuisd zijn voor het lawaai.. zoals ze het soms zeiden ??.. Doe het evengoed daarboven!!! Godverdomme,
 • Karen V.
  Bedankt Arna we hebben een icoon verloren. Maar je muziek gaat nooit verloren. Veel sterkte aan familie en vrienden. X
 • Martine V.
  Bedankt Arno voor de mooie muziek die je ons nalaat, we zullen jouw erfenis eeuwig laten verder leven !
 • Arianne J.
  Veel sterkte, moed en veerkracht aan de familie, vrienden en fans. Onuitwisbaar zal Arno blijven leven in onze harten, Arno bedankt voor alles. Rust nu maar zacht in vrede. Arianne Jonckheere, gemeenteraadslid Stad Oostende
 • Danièle V.
  Arno je hebt ons verlaten, maar je muziek blijft eeuwig brstaan Merci
 • Leen C.
  Rust zacht xxx
 • Leen C.
  Samen met mijn zoon Pieter zal er een extra, prachtige ster verschijnen. Rust zacht ??
 • Tine V.
  Arno, pour toujours dans mon coeur! x
 • Annabelle B.
  Merci pour tout, ton sourire mélancolique, ta gaieté teintée de profondeur et ces élans de l'âme qui transpiraient dans ta musique. Ostende était déjà un lieu inspirant pour mon mari et moi, elle le sera encore plus désormais. Hier, notre fille de 9 ans qui chante tes chansons est allée dans le jardin et, sans nous le dire, a laissé s'envoler un petit papier sur lequel elle avait écrit : " A Arno, notre chanteur d'un jour, notre chanteur de toujours..."
 • Hans S.
  Met Arno is een lief mens, een uitmuntend artiest, van ons heen gegaan. Maar jouw muziek is onsterfelijk. Wij zullen je unieke muziek blijven koesteren. Geniet nu maar samen met je moeder daarboven. Het ga je goed.
 • Ann V.
  Merci Arno Doe verder jou ding daarboven. Jou muziek zal er eeuwig zijn. Dank je wel
 • Marie L.
  Lieve Arno, je was een fantastische "Ostendenaere" waar ik zo fier op was. Je muziek houdt me iedere dag gezelschap, we zullen je nooit vergeten...Rust zacht Marie ??
 • Iris P.
  Jammer, dat je zo hard gestreden hebt en toch verloren hebt. Want nu zullen we je nooit live horen zingen...rust zacht, maar toch veel te vroeg...
 • Thomas F.
  Merci voor alles Arno,…Jouw muziek werd de soundtrack bij mijn leven. Ik zal je nooit vergeten en loslaten,… Rust zacht Lonesome Zorro. Je hebt nu geen pijn meer. Merci godverdomme!
 • Annick V.
  Lieve knappe Arno Merci voor al je muziek en je innemende stem die me van de eerste noot recht in de buik en diep in het hart raakte. Merci voor elk concert dat noois teleurstelde. Merci voor al de knipogen en de "oe est's" wanneer ik je pad kruiste in de Brusselse straten en kroegen. Ik was een verlegen jong vrouwtje maar ik krijg het nog steeds warm bij de herinnering aan elke ontmoeting ?? Je uitstraling, je muziek en je teksten zijn zo écht en puur, een leidraad voor het leven in zijn puurste vorm, voor de mens in zijn puurste zijn. Je legacy is er een voor elk moment, elke emotie en elk gevoel in het leven. Bedankt om jouw kracht, jouw savoir vivre met ons te delen.
 • Willy L.
  Adieu Arno - Hey Chevalier - Muze en Ereburger! Je zie van uus : een bijzondere grote artiest van vele genres thuis van Rock'nroll - blues - Franse Chansons tot avant garde! Als leeftijdsgenoot gevolgd van Tjens Couter - TC Matic en Arno, via de Jeugdclubs in de jaren 70 tot de Paulusfeesten en JHet Kursaal! Je waart een timiede persoon naast het podium, maar een podiumbeest op het podium!Via je broer Peter in het Rode Kruiscentrum, volgde ik je reilen en zeilen! C' était magnifique! 'Les Yeux de ma Mère, hoorde ik het eerst bij het afscheid van mijnmoeder en dat blijft mij achtervolgen, wanneer ik aan haar denk of herdenk! Arno rust zacht op de golven van de zee voor Oostende! Merci Arno : Be positiv en 'No War'! Gevoelens van Medeleven aan Peter en je 3 Zonen! Arno R.I.P.
 • Geert P.
  Merci Arno voor jarenlange steengoede muziek. Ik was fan van het eerste uur en zal voor altijd je muziek blijven spelen. Je raakte iets in me en sindsdien ben ik zot van je muziek, je presence, je optredens. Allemaal de max. Ik zal je missen. Het ga je goed daarboven.

Reageer

Reageren is niet meer mogelijk.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.