Ruim aanbod van tickets voor TAZ#19

TAZ#19 nadert met rasse schreden, nog welgeteld 25 dagen en het is zover! Traditiegetrouw met heel wat theater, muziek, literatuur, jong talent, dans, Het Familiepark … Deze zomer zijn er bovendien extra veel tickets, dus je kan zeker nog een of meer voorstellingen gaan zien op TAZ#19!

Een aanrader van formaat is In Search of Democracy 3.0, deze voorstelling van Stichting Nieuwe Helden en Lucas De Man, de curator van TAZ, ging onlangs in avant-première op het Oerolfestival in Nederland. Publiek en pers waren alvast unaniem  enthousiast over deze unieke kijk op democratie, speels, uitnodigend en boeiend!

 

'In Search of Democracy 3.0 is al met al een jaloersmakend mooi project, met een heldere opzet en energieke uitvoering. Een prachtig voorbeeld van hoe performance kan leiden tot een maatschappelijke discussie, waaraan mensen ditmaal wél graag meedoen. (…) ‘In search of Democracy 3.0’ prikkelt tot deelname aan de vernieuwing van onze democratie. Ik zou die uitnodiging aannemen als ik u was.' (recensie Oerol, Theaterparadijs.nl)

'Vanaf minuut één betrekken de drie op speelse wijze hun grote publiek bij hun zoektocht … niemand is te beroerd om verbaal bij te dragen aan de volstrekt los ogende discussie, die daarentegen strak bij de teugels wordt gehouden door De Man en mede door zijn actrices handig en geestig wordt gevoed … Snelle, geïmproviseerde grappen tussendoor, en een geweldige berg suggesties vanuit ‘de zaal’.' (Dagblad van het Noorden)

Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2019 11.43 u.