Stad en sportclubs presenteren ruim aanbod aan zomersportkampen

Stad Oostende en 17 Oostendse sportclubs slaan deze zomer de handen in elkaar om de jeugd een sportieve vakantie te bezorgen. Daarbij worden de nodige maatregelen genomen om alles coronaproof te organiseren.

De Stad organiseert deze zomer 27 sportkampen in samenwerking met de sportclubs, zodat kinderen al vanaf een jonge leeftijd worden toegeleid naar het georganiseerd lokaal sportaanbod. Er is plaats voor in totaal 710 kinderen en afhankelijk van de geldende coronaregels worden de sportkampen in bubbels georganiseerd.

Inschrijven vanaf 22 april

Online inschrijven voor de sportkampen van de Stad kan vanaf donderdag 22 april om 18.30 uur via de webshop en kost 50 euro voor inwoners of 10 euro voor kinderen met een UiTPAS aan kansentarief. Niet-Oostendenaars betalen 100 euro voor een week sportkamp.

Door deel te nemen aan de sportkampen kunnen de kinderen bovendien UiTPASpunten scoren. Die kunnen ze dan inruilen voor mooie voordelen, zoals korting, een gratis drankje, gratis tickets of een gadget.

Ook bij onze sportclubs zit je deze zomer goed

Als echte sportstad telt Oostende tientallen sportclubs die in de vakantieperiodes een zeer gevarieerd aanbod van sportkampen bieden.

We bundelen de informatie over de sportkampen van diverse sportclubs, zodat je gemakkelijker een keuze kan maken om jouw kind een fantastische sportzomer aan te bieden. Er is voor elk wat wils!

Klik hier voor het zomeraanbod

Gepubliceerd op dinsdag 13 april 2021 10.00 u.