Speelpleinwerking als UiTPAS-partner!

Onze speelpleinwerking wordt een vaste UiTPAS-partner in Oostende!

Elke vakantie vormt De Speelpleinwerking één van de grootste vrijetijdsaanbieders van onze Stad voor kinderen. Voortaan doen we dit ook als trotse UiTPAS-partner in Oostende.

Dit betekent dat elk kind deze vrijetijdspas nodig heeft vooraleer hij of zij kan ingeschreven worden voor onze vakantiewerking. Een UiTPAS is gratis voor kinderen en jongeren tot 26 jaar en is levenslang geldig. Meer info over UiTPAS en de voordelen vind je hier.

Nog niet in het bezit van deze vrijetijdspas? 

De dienst Jeugd helpt je graag verder om een UiTPAS aan te maken voor jouw kinderen. Breng bij voorkeur de kids-ID of het rijksregisternummer mee voor de aanmaak van een UiTPAS.

Een UiTPAS kan ook altijd aangemaakt worden bij het UiTloket, Toerisme Oostende of in één van de ontmoetingscentra. Meer info omtrent adres en openingstijden vind je terug hier.

UiTPAS met kansentarief

Personen met een beperkt inkomen en wonend in Oostende, hebben recht op een UiTPAS met kansentarief. Hiermee kunnen ze genieten tot 80% korting bij deelname aan activiteiten van UiTPAS-aanbieders, zoals de speelpleinwerking, sportkampen, ...

Denk je in aanmerking te komen voor een UiTPAS met kansentarief? Bekijk dan hier de voorwaarden van UiTPAS kansentarief. 

Haal je UiTPAS met kansentarief bij de OntmoetingscentraDe Wegwijzer of het Sociaal Huis.

Gepubliceerd op dinsdag 14 januari 2020 13.41 u.