Speelpleinwerking Oostende: tienerwerking - paasvakantie

Wat?

Tijdens de paasvakantie kan je als tiener terecht bij de tienerwerking in de vakantiewerking van de dienst Jeugd. Deze werking vindt enkel plaats op de terreinen van 't Bosjoenk. Hier hebben de tieners hun eigen ruimte die dienst doet als ontmoeting- en uitvalsbasis voor hun activiteiten. 

Er wordt een weekprogramma voorzien, waarin spel en beweging centraal staan. Dit programma kan je terugvinden aan de ingang van de lokalen waar de werking plaats vindt. Een overzicht van de daguitstappen vind je wekelijks terug op de website en Facebook.

Voor wie?

Tieners kunnen deelnemen aan de speelpleinwerking indien ze voldoen aan volgende voorwaarden:

  • geboren in de periode van 2005 tot en met 2007;
  • minstens één ouder of voogd gedomicilieerd is in Oostende, of minstens één ouder of minstens één ouder of voogd eigenaar is van een tweede verblijf in Oostende.

Wanneer?

De paasvakantie start op maandag 6 april 2020 en eindigt op vrijdag 17 april 2020

Op paasmaandag 13 april 2020 is er geen speelpleinwerking.
Ook op zaterdag en zondag is er geen vakantiewerking.

Hoe georganiseerd

FormuleOnthaalNaar huisMaaltijd
Een volledige dag op het speelplein08.30 en 09.00 uur16.30 en 17.00 uureigen lunchpakket
Een volledige dag op het speelplein08.30 en 09.00 uur16.30 en 17.00 uurthuis eten
Een halve voormiddag op het speelplein.08.30 en 09.00 uur12.00 uur

thuis eten

Een halve namiddag op het speelplein.13.15 en 13.30 uur16.30 en 17.00 uurthuis eten

Over de middag kan je naar huis gaan of ter plaatse je lunchpakket opeten. Er zijn geen voor de tieners warme maaltijden voorzien.

Waar

‘t Bosjoenk, Zinnialaan 1

Prijskaartje

De standaard dagprijs bedraagt 7 euro, inclusief verzekering, activiteiten, materiaal en eventuele uitstappen.

Kansentarief is mogelijk via UiTPAS, de dagprijs bedraagt in dit geval 1.40 euro.

Inschrijven

Jaarlijks dient een inlichtingsfiche invuld te worden van uw zoon of dochter. Inschrijven kan vanaf 30 januari 2020 en via deze website.

Opgelet, elk kind Indien u niet in de mogelijkheid bent om online te reserveren, kunt u zich steeds wenden tot de dienst Jeugd voor hulp bij deze reservatie.

Speelpleinwerking 2020: inschrijven
Tijdens de paasvakantie wordt er (nog) met dagkaarten gewerkt. Elke dag dient uw tiener een ingevulde dagkaart af te geven aan de animatoren op de locatie van onze speelpleinwerking. Dagkaarten kan u aankopen bij het UiTloket en de dienst Jeugd Oostende. 

Opgelet, bij de inschrijving wordt het UiTPAS nummer van uw kind gevraagd. Een UiTPAS voor kinderen kunt u gratis laten aanmaken  bij de dienst Jeugd, UiTloket en diverse ontmoetingscentra. Breng zeker de kids-ID of het rijksregisternummer van uw kind mee, voor de aanmaak van deze UiTPAS.  Voor meer info over de UiTPAS klik hier.