Weekends vol spelplezier met Matinee Kadee

Bij de start van het nieuwe jaar pakt Stad Oostende opnieuw uit met 'Matinee Kadee', een reeks leuke activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Stad Oostende organiseert onder de noemer 'Matinee Kadee' heel wat leuke activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar. In januari en februari kunnen de kinderen zich opnieuw volledig uitleven.

Het programma is alvast zeer gevarieerd. Zo kunnen de kinderen deelnemen aan een workshop kleuterfotografie, zelf video's maken of vloggen. Maar er is meer! Ontdek de mysteries van de Noordzee, leer fietsen of haal je beste circuskunstjes boven.

Activiteit voor de allerkleinsten

Uitzonderlijk staat er tijdens deze editie van 'Matinee Kadee' ook een activiteit voor de allerkleinsten op de agenda. Ouders kunnen samen met hun kleinste spruit deelnemen aan het LABO ‘Mini Matinee Kadee’ in het Stadsmuseum. Deze activiteit is speciaal voor kinderen van 0 tot 3 jaar.

Voor enkele activiteiten van Matinee Kadee zijn de plaatsen beperkt, en moet je op voorhand reserveren. Extra informatie en de reserveringslink zijn terug te vinden op www.oostende.be/matinee-kadee. Inschrijven kan vanaf 27 december.

Opgelet! Door de verstrengde coronamaatregelen, kan de verhalencarrousel die op 22 januari gepland stond in de Bib niet doorgaan.

Gepubliceerd op maandag 27 december 2021 14.43 u.