Sportkampen 2021

Hoofdthemas

Stad Oostende gaat in schoolvakanties met tal van Oostendse sportclubs in zee om voor kleuters, kinderen en jongeren een prachtig sportkampenaanbod te voorzien.

De sportclubs zorgen hierbij dagelijks voor deskundige initiaties in hun sporttak. Zo maken de jonge sportievelingen in de meeste sportkampen een halve dag kennis met één specifieke sport  en gaan ze de rest van de dag aan de slag met een waaier aan boeiende omnisporten. Een ideale combinatie!

Aanbod krokusvakantie 2021

 

Spaar UiTpunten met onze sportkampen

UiTPAS Oostende is een vrijetijdspas waarmee je voordelig aan tal van cultuur-, sport-, en jeugdactiviteiten kunt deelnemen. Kortom, UiTPAS is jouw sleutel tot je vrije tijd! 

De 3-in-1 pas voor je vrije tijd: 

  • Voordelen & punten
  • voor sport, jeugd & cultuur
  • voor jong & oud

Met UiTPAS Oostende kan je punten scoren door deel te nemen aan een sportkamp. De gespaarde punten ruil je in voor mooie voordelen, zoals korting, een gratis drankje, gratis tickets of een gadget... Al wat je hoeft te doen is het UiTPASnummer in de webshop in te vullen bij het profiel van jouw zoon of dochter.

De UiTPAS-bonnen die door de Stad geschonken werden aan Oostendse UiTPAS-houders kunnen gebruikt worden als betaalmiddel voor de kampen.

 

Meer info over de voordelen van UiTPAS Oostende

Contact

dienst Sport

Gebouw
Sportcentrum Mr. V-Arena
Sportparklaan 6 , 8400 Oostende
Stratenplan
Routebeschrijving
Tel./GSM
059 56 10 60
sport@oostende.be

Volg ons op

Openingsuren

Vandaag

open van 9tot13uur

Morgen

Gesloten

Aangepaste dienstverlening dienst Sport

Omwille van de maatregelen tegen het coronavirus werkt de dienst Sport met een aangepaste dienstverlening.

De dienst is enkel toegankelijk voor burgers op afspraak. Maak je afspraak met de dienst Sport bij voorkeur via telefoon of e-mail.

Alle openingsuren