Sportkampen 2020

Sportkampen 2020

Hoofdthemas

Brochure zomersportkampen 2020

Als echte sportstad telt Oostende tientallen sportclubs die in de vakantieperiodes een zeer gevarieerd aanbod van sportkampen bieden.
We bundelden informatie over meer dan 100 sportkampen van diverse sportclubs en Stad Oostende, zodat je gemakkelijker een keuze kan maken om jouw kind een fantastische sportzomer aan te bieden. Er is voor elk wat wils!

Download de brochure

Sportkampen Stad Oostende

Stad Oostende gaat deze zomer in zee met tal van Oostende sportclubs om voor kleuters, kinderen en jongeren een eigen prachtig aanbod te voorzien van 22 omnisportkampen

De sportclubs zorgen hierbij dagelijks voor deskundige initiaties in hun sporttak. Zo maken de jonge sportievelingen in de meeste sportkampen een halve dag kennis met één specifieke sport (cricket, dans, skaten, voetbal, zeilen...) en gaan ze de rest van de dag aan de slag met een waaier aan boeiende omnisporten. Een ideale combinatie!

De inschrijvingen voor de sportkampen starten opnieuw op donderdag 11 juni om 12.00 uur. Deze werden eerder tijdelijk opgeschort omwille van storingen in het systeem. 

Klik hier en ontdek ons zomeraanbod!