Afspraken sportkampen

Hoofdthemas

Hoe inschrijven?

Voor de sportkampen in de krokusvakantie kan je inschrijven vanaf donderdag 30 januari 2020 om 18.30 uur;

Inschrijven kan online, via de webshop;

Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Heb je een UiTPAS aan kansentarief? Dan geniet je van 80% korting en betaal je 10 euro.

Inschrijven met UiTPAS kansentarief kan

  • via de webshop;
  • bij de dienst Sport in sportcentrum Mr. V-Arena, Sportparklaan 6;
  • bij de Wegwijzer, Edith Cavellstraat 54-56.

Hou je UiTPAS-nummer klaar! Voor meer info over UiTPAS: www.uitinoostende.be/uitpas.

 

Betalen

Een Oostendenaar betaalt per sportkamp 50 euro en een niet-Oostendenaar 100 euro.

Bij online inschrijven. Na de verwerking van de inschrijving ontvang je een betaalverzoek. Deze betaling breng je binnen de twee werkdagen in orde. Als je niet betaalt, wordt de inschrijving niet automatisch geannuleerd en ontvang je alsnog een herinnering om over te gaan tot betaling. 

 

Annuleren

Verwittig bij niet-deelname zo snel mogelijk de dienst Sport: tel. 059 56 10 60, sportkampen@oostende.be. Belangrijk: annuleren met terugbetaling van het inschrijvingsgeld, kan enkel mits de voorlegging van een geldig medisch attest

 

Aanvang en activiteiten

De activiteiten starten stipt om 09.00 uur en eindigen om 16.00 uur. De activiteiten zijn steeds een mix van omnisporten. Tijdens de kleuterkampen wordt er een mix gemaakt van sport- en crea-activiteiten.

 

Zwemmen

Tijdens het omnisportkamp gaan de kinderen zwemmen. Indien uw zoon/dochter geen 50 meter zelfstandig kan zwemmen, gelieve dit op de eerste dag van het sportkamp aan de kampleider mee te delen of stuur een e-mail naar sportkampen@oostende.be.

 

Middagpauze

De middagpauze gebeurt onder begeleiding van de monitoren. De deelnemers zorgen elke dag zelf voor een lunchpakket. De dienst Sport zorgt voor water.

 

Water

Het stadsbestuur zet fel in op recyclage en tracht het gebruik van plastiek drinkbekers te vermijden.
Gelieve daarom dagelijks een genaamtekende hervulbare drinkfles mee te geven met jouw kind zodat deze kan bijgevuld worden met water, indien nodig.

 

Opvang

Er is opvang voorzien van 08.00 tot 09.00 uur en van 16.00 tot 17.00 uur. Vóór 08.00 uur en ná 17.00 uur is de dienst Sport niet verantwoordelijk voor de kinderen! 

 

Tussenkomst ziekenfonds

Je kan een tussenkomst in de kosten aanvragen bij je ziekenfonds. Het formulier kan, 10 dagen na afloop van het sportkamp, via uw persoonlijk profiel op de webshop gedownload worden. Dit formulier brengt u vervolgens, na het aanbrengen van een kleefbriefje, binnen bij het ziekenfonds waarbij u bent aangesloten.

 

Indeling van de groepen

Bij inschrijving kan je de namen van maximaal twee vriendjes van hetzelfde geboortejaar opgeven waarmee je graag in één groep wil samenzitten. Gelieve hiervoor, uiterlijk 5 dagen voor aanvang van het sportkamp, een mail te sturen naar sportkampen@oostende.be.

 

Kleding

Je draagt het best sportieve kleding en goede sportschoenen. Hou rekening met slecht weer bij de buitenactiviteiten en zorg steeds voor reservekleding.

 

Alleen naar huis

Bij inschrijving kan je doorgeven of je kind na het kamp alleen naar huis mag.

 

Foto en film

Tijdens de sportkampen worden foto’s genomen van de sportieve activiteiten van de kinderen. Deze foto’s zijn na het sportkamp te zien via www.oostende.be/sportkampen en kunnen door de Stad ingezet worden voor sportpromotioneel drukwerk en op de eigen online communicatiekanalen. De toestemming hiervoor wordt gevraagd bij inschrijving.