Afspraken sportkampen

Hoofdthemas

Hoe inschrijven?

Er zijn drie inschrijfperiodes:

  • voor de sportkampen in de krokus- en paasvakantie kan je inschrijven vanaf donderdag 24 januari 2019 om 18.30 uur;
  • voor de sportkampen in de zomervakantie kan je inschrijven vanaf donderdag 25 april 2019 om 18.30 uur;
  • voor de sportkampen in de herfstvakantie kan je inschrijven vanaf donderdag 27 juni om 18.30 uur.

Er zijn drie mogelijkheden om in te schrijven.

  1. Online op onze webshop
  2. Bij de dienst Sport in sportcentrum Mr. V-Arena, Sportparklaan 6. Opgelet: beperkt tot 10 plaatsen per sportkamp en 7 voor de kleuterkampen!
  3. Bij de Wegwijzer, Edith Cavellestraat 54-56 (reductietarief voor minderbegoede kinderen en jongeren)

 

Betalen

Een Oostendenaar betaalt per sportkamp 25 euro en een niet-Oostendenaar 50 euro.

  1. Bij online inschrijven. Na de verwerking van de inschrijving ontvang je een betaalverzoek. Deze betaling breng je binnen de twee werkdagen in orde. Als je niet betaalt, wordt de inschrijving niet automatisch geannuleerd en ontvang je alsnog een herinnering om over te gaan tot betaling.
  2. Bij inschrijven op de dienst Sport: De betaling gebeurt contant. Er is géén Bancontact/ Mister Cash betaalterminal.

 

Annuleren

Verwittig bij niet-deelname zo snel mogelijk de dienst Sport: tel. 059 56 10 60, sportkampen@oostende.be. Belangrijk: annuleren met terugbetaling van het inschrijvingsgeld, kan enkel mits de voorlegging van een geldig medisch attest.

 

Aanvang en activiteiten

De activiteiten starten stipt om 09.00 uur en eindigen om 16.00 uur. De activiteiten zijn steeds een mix van omnisporten en specifieke sporten. Tijdens de kleuterkampen wordt er een mix gemaakt van sport- en crea-activiteiten.

 

Zwemmen

Tijdens elk omnisportkamp (uitgezonderd 'omnisportkamp 2' in sportcentrum Mr. V-Arena) gaan de kinderen zwemmen. Indien uw zoon/dochter geen 25 meter zelfstandig kan zwemmen, gelieve dit op de eerste dag van het sportkamp aan de kampleider mee te delen of stuur een e-mail naar sportkampen@oostende.be.

 

Middagpauze

De middagpauze gebeurt onder begeleiding van de monitoren. De deelnemers zorgen elke dag zelf  voor een lunchpakket. De dienst Sport zorgt voor een verfrissend drankje.

 

Opvang

Er is opvang voorzien van 08.00 tot 09.00 uur en van 16.00 tot 17.00 uur. Vóór 08.00 uur en ná 17.00 uur is de dienst Sport niet verantwoordelijk voor de kinderen!

 

Tussenkomst ziekenfonds

Je kan een tussenkomst in de kosten aanvragen bij je ziekenfonds. Het formulier van het ziekenfonds, voorzien van een kleefbriefje, bezorg je aan de dienst Sport. Na afloop van het sportkamp ontvang je het ingevulde formulier terug.

 

Indeling van de groepen

Bij inschrijving kan je de namen van maximaal twee vriendjes van hetzelfde geboortejaar opgeven waarmee je graag in één groep wil samenzitten.

 

Kleding

Je draagt het best sportieve kleding en goede sportschoenen. Hou rekening met slecht weer bij de buitenactiviteiten en zorg steeds voor reservekleding.

 

Alleen naar huis

Bij inschrijving kan je doorgeven of je kind na het kamp alleen naar huis mag.

 

Foto en film

Tijdens de activiteiten worden er regelmatig foto’s en ander beeldmateriaal genomen; deze kunnen gepubliceerd worden voor eigen info-, promotie- en sensibiliseringsacties.