Hoe schrijf ik online in?

Schrijf je voor het eerst in?

Je moet als ouder eerst een profiel aanmaken in het systeem alvorens je kan inschrijven. Vervolgens dien je jouw kin(eren) toe te voegen als gezinslid.

Hou je Rijksregisternummer bij de hand alsook dat van je gezinsleden. Velden zoals geboortedatum en adres zijn verplicht in te vullen.

Maak een profiel aan

Nadat je profiel is aangemaakt wordt gevraagd of je een gezinslid wil toevoegen. Dit kan je meteen doen, of later via de link ‘Mijn profiel’ bovenaan de webshop.

Nu ben je klaar om jouw kind in te schrijven voor een activiteit. Ga naar Activiteiten en klik vervolgens op het sportkamp van je keuze.

Heb je al een profiel in de webshop?

Als jouw kind al heeft deelgenomen aan een sportkamp van de Stad is de kans groot dat je al over een online account beschikt.

Meld je aan met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Hierna kan je van start gaan met de inschrijving.

Meld aan met jouw gegevens

Inschrijven met een UiTPAS aan kansentarief

Deze inschrijving verloopt zoals een inschrijving aan gewoon tarief.

Tijdens één van de stappen die je doorloopt om een kind in te schrijven in de webshop, krijg je de mogelijkheid om het nummer van de UiTPAS in te vullen. Er wordt automatisch een korting van 80% toegekend als deze kaart geregistreerd staat als een UiTPAS met kansentarief.

Info over de UiTPAS aan kansentarief

Betalen

Bij de online inschrijving wordt gevraagd om onmiddellijk te betalen. Hou dus je betaalkaart en kaartlezer of digipas bij de hand. Hierbij kunnen mogelijks transactiekosten en acquiringskosten in rekening worden gebracht.

Tips voor een vlotte inschrijving

  • Controleer vooraf of je toegang hebt tot jouw account en zorg dat de gegevens up-to-date zijn.
  • Gebruik een laptop of pc om de inschrijving te doen. Smartphones en tablets zijn minder geschikt.
  • De beste internetbrowsers zijn Google Chrome (download) en Mozilla Firefox (download). Het verouderde Internet Explorer kan soms problemen geven, vooral bij selectie van de geboortedatum.
  • Lees vooraf grondig de tekst op de homepage van de webshop en de afspraken omtrent de sportkampen. Te veel mensen doen dit niet en vallen uit de lucht als ze later geconfronteerd worden met de betalings- en annulatievoorwaarden.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.