Stad Oostende annuleert culturele activiteiten in oktober en november

Stad Oostende annuleert culturele activiteiten in oktober en november

Om de stijgende verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, annuleert Stad Oostende een aantal culturele activiteiten.

Oktoberconcerten ‘Met de klankkleur van een basviool’ en UiTPASrondleiding met curator  

De geplande oktoberconcerten ‘Met de klankkleur van een basviool’ en de rondleiding met curator Els Vermeersch (exclusief voor UiTPAShouders) in de Venetiaanse Gaanderijen gaan niet door. De tentoonstelling ‘Over Permeke. Met de klankkleur van een basviool’ sluit definitief de deuren op 28 oktober 2020 om 18.00 uur. 

REVEIL 2020

Ook REVEIL, dat op 1 november zou plaatsvinden, wordt geannuleerd. Iedereen die zich had ingeschreven voor de rondleiding met gids, wordt persoonlijk op de hoogte gebracht. De stad wil contacten en de bijhorende risico's zoveel mogelijk beperken en vraagt daarom om de begraafplaatsen te vermijden in het drukke weekend van 1 november. We roepen op om die dag om 11.00 uur een bloemetje voor de deur, het raam of op het balkon te plaatsen om zo van thuis uit medeleven en solidariteit te tonen.

Kunstendag voor Kinderen

Op 15 november is het Kustendag voor Kinderen. De activiteiten in bibliotheek Kris Lambert en Mu.ZEE zijn afgelast.

Creatieve workshops en familie-escape-room Belvedère in Stadsmuseum Oostende

Stadsmuseum Oostende last alle workshops in november in het kader van ‘Het Warmste Museum’ af. Het museum sluit op 28 oktober om 18.00 uur en ook de familie-escape-room ‘Belvedère’ zal tijdelijk niet toegankelijk zijn en blijft zeker gesloten tot en met 16 november 2020. Houd www.oostende.be/stadsmuseum in de gaten voor de meest recente informatie over de escaperoom.  

 

Gepubliceerd op dinsdag 20 oktober 2020 15.56 u.