Stad Oostende nu ook op E-Loket voor ondernemers

Stad Oostende is voortaan ook terug te vinden op www.e-loketondernemers.be, een interactief platform voor ondernemers.

Het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) heeft een E-loket voor ondernemers uitgebouwd. E-loketondernemers.be is een platform waarop ondernemers (of derden in naam van een onderneming) vanuit een centraal overzicht subsidies, erkenningen, vergunningen, … bij de deelnemende overheden kunnen aanvragen en opvolgen. 

Voordeel voor de ondernemer en de deelnemende overheden is dat er op een transparante en uniforme manier doorverwezen wordt naar de aangesloten instantie, stad of gemeente zonder opnieuw aan te melden. De aangesloten instantie, stad of gemeente blijft verantwoordelijk voor het beheer van de eigen applicaties en de verwerking van de dossiers, het e-loket is een extra toegangspoort en biedt extra zichtbaarheid voor de maatregelen van de aangesloten instanties, steden en gemeenten. Door het toegankelijk maken van nieuwe functionaliteiten en maatregelen blijft het platform bovendien steeds in volle groei.

De voorbije maanden sloten tal van lokale overheden en instanties aan op het platform. Vanaf 1 september 2023 is Stad Oostende operatief op www.e-loketondernemers.be.

Gepubliceerd op vrijdag 1 september 2023 0.00 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.