Stad Oostende organiseert jongerenfestival School is out

Op woensdag 26 juni 2024 organiseert Stad Oostende opnieuw het jongerenfestival School is out op de evenementenweide in het Maria-Hendrikapark. Het evenement biedt tieners een jeugdige festivalervaring dicht bij huis.

Jongerenfestival School is out keert terug naar het Maria-Hendrikapark (’t bosje) op woensdag 26 juni. Dit jaar staat het festival in het teken van traditionele kermis waar jongeren kunnen deelnemen aan een breed aanbod aan activiteiten variërend van workshops en sport tot dj-sets. School is out biedt tieners een jeugdige festivalervaring dicht bij huis. Voor de jongeren van 16 jaar en ouder is er ’s avonds van 20.00 tot 02.00 uur opnieuw een fuif. Tijdens deze School is out clubnight kunnen jongeren zich helemaal uitleven op de dansvloer en genieten van de beste muziek. Een gloednieuwe toevoeging dit jaar is de School is out dj-wedstrijd. Jongeren tussen de 12 en 25 jaar konden deelnemen door hun mixtape in te sturen via vi.be. De winnaars mogen zowel overdag als tijdens de clubnight optreden. Ze worden hierbij begeleid door ervaren jeugdwerkers van het jongerenmuziekcentrum OHK. School is out belooft opnieuw een bruisende dag en nacht te worden vol activiteiten, workshops, muziek en dans. Mis het niet!

Het jongerenfestival wordt georganiseerd door Stad Oostende in samenwerking met de professionele jeugdwerkpartners.

Gepubliceerd op donderdag 30 mei 2024 14.03 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.