Stadsatelier onder de loep

Stadsatelier onder de loep

Hoofdthemas

Adviesgesprekken 'Stadsatelier onder de loep': workshop voor projectontwikkelaars op (donderdag 14 december 2023)

Het Stadsatelier Oostende nodigt projectontwikkelaars uit voor een workshop over de adviesprocedure voor beeldbepalende projecten. Tijdens de workshop nemen de deelnemers samen met leden van het Stadsatelier de adviesprocedure onder de loep en bespreken ze samen hoe te komen tot een vlottere werkwijze.

Wanneer: Donderdag 14 december 2023

Programma:

  • 14.45 uur: verwelkoming

  • 15.00 - 17.30 uur: workshop

  • 17.30 - 18.00 uur: netwerkmoment


Locatie: Economisch Huis Oostende, Gistelsesteenweg 1C - 00.01, 8400 Oostende

SCHRIJF JE HIER IN

Wat is de rol van het Stadsatelier Oostende?
Het Stadsatelier Oostende geeft het stadsbestuur, publieke en private bouwheren en ontwerpers kwaliteitsadvies over hun beeldbepalende projecten.

Stedenbouwkundige projecten bieden niet alleen een meerwaarde voor de toekomstige bewoners en gebruikers. Ze hebben ook impact op de buurt en bepalen de beeldkwaliteit van de stad. Die impact op de omgeving kan en moet dus ook positief zijn. Het Stadsatelier Oostende helpt jou als bouwheer om weloverwogen om te gaan met de beschikbare ruimte door die in te vullen op de meest passende manier voor alle betrokkenen.

Het Stadsatelier streeft naar een vlotte adviesprocedure waarin open dialoog en kwaliteit centraal staan.

Waarom deelnemen?

  • Inzicht in de adviesprocedure: Ontvang een diepgaand inzicht in de adviesprocedure van het Stadsatelier Oostende, waardoor u beter inzicht verwerft in hoe projecten worden beoordeeld en hoe tot een gedragen projectvoorstel te komen.

  • Open dialoog: De workshop stelt ons, zowel projectontwikkelaars als Stadsatelier, in staat om ervaringen te delen, uitdagingen te bespreken en samen te werken aan een vlotte adviesprocedure.

  • Netwerkmogelijkheden: De workshop sluiten we af met een hapje en drankje. Een mooie aanleiding om op een informele manier verder in gesprek te gaan met andere projectontwikkelaars en leden van het Stadsatelier.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.