Stadsdialoog op 5 oktober: Kom meedenken over het Oostende van (over)morgen!

Onder de noemer ‘Oostende, diverse en leefbare woonstad aan zee’ organiseren Stad Oostende en het Stadsatelier Oostende een Stadsdialoog op 5 oktober. Kom mee nadenken over hoe we van Oostende een stad kunnen maken waarin iedereen graag wil wonen, nu en in de toekomst.

Op donderdag 5 oktober 2023 van 17.45 tot 22.15 uur organiseren Stad Oostende en Stadsatelier Oostende een eerste Stadsdialoog ‘Oostende, diverse en leefbare woonstad aan zee’.

De Stadsdialoog is er voor iedereen die het Oostende van (over)morgen wil helpen vormgeven. Of je nu Oostendenaar bent, tweedeverblijver, een architect, projectontwikkelaar, lid van een buurtvereniging, ondernemer, of gewoon geïnteresseerd bent - iedereen is welkom!

De Stadsdialoog vindt plaats in de Diaz Arena, Leopold van Tyghemlaan 62. Op het programma staat een verwelkoming, waarna je kan kiezen uit diverse groepsgesprekken. Na de pauze volgt een lezing en een panelgesprek. Deelnemen is gratis maar inschrijven is noodzakelijk. Let wel, er is maar plaats voor 200 personen.

Info en inschrijven op www.oostende.be/stadsdialoog

Gepubliceerd op woensdag 6 september 2023 0.00 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.