Steun de Oostendse horeca: bestel via afhaal of thuislevering

Steun aan de Oostendse restaurants is meer nodig dan ooit tevoren. Daarom werden alle restaurants die een afhaalservice of maaltijden aan huis aan bieden, gebundeld. Stad Oostende roept iedereen op om via delivery of take-away de Oostendse horeca te steunen.

Steun de Oostendse horeca-uitbaters en kies de komende weken geregeld eens voor een afhaalmaaltijd of een levering aan huis!

Lijst met alle zaken die take-away of thuislevering aanbieden

Handige folder per categorie: restaurant / snackbar / traiteur / drank

Stad Oostende, Economisch Huis Oostende en Toerisme Oostende zullen de komende weken samenwerken om dat aanbod nog extra in de verf te zetten en iedereen warm te maken om een maaltijd af te halen bij een lokale Oostendse horecazaak. 

Kraslotjes bij elke afhaal- of aan huis geleverde maaltijd

Bij aankoop vanaf 30 euro in één van deze restaurants ontvang je vanaf het weekend van 24 en 25 oktober een kraslotje. Indien je één van de winnende loten krast, ontvang je een #IkkoopinOostende-cheque van 25 euro om te spenderen in de Oostendse handelszaken. Dit zorgt niet enkel voor een leuke extra voor de winnaar, maar ook de lokale handel krijgt zo een duwtje in de rug. 

Om te tonen hoe hotels en restaurants omgaan met deze nieuwe wijzigingen, kun je de Instagrampagina's van Visit Oostende en van het Economisch Huis volgen. Hier krijg je meermaals een blik achter de schermen bij Oostendse restaurants en hotels waardoor duidelijk wordt dat alles op een veilige manier wordt klaargemaakt en voorbereid.

Gepubliceerd op donderdag 22 oktober 2020 11.56 u.