Subsidie Jongerenproject: De subsidie werd toegekend, wat nu?

Hoofdthemas

Proficiat! De Stad gelooft dat jouw idee een meerwaarde is voor het vrijetijdsaanbod. 

De dienst Jeugd contacteert je en brengt je op de hoogte van het goede nieuws. Stel dat de Stad enkele voorwaarden oplegt, dan zal je ook daarover gebriefd worden. Vervolgens regelt de dienst Jeugd de nodige administratie (contracten, communicatie, etc.) én helpen ze daar waar nodig bij de realisatie van jouw idee.

Na afloop van jouw project is het goed om alles te evalueren. Wat verliep goed, wat kan er beter én wat heb je geleerd uit deze ervaring. Durf ook nadenken over hoe jouw idee een meerwaarde was voor de Stad.

Sjabloon evaluatieverslag Jongeren Projectsubsidie.docx15,8 Kb(docx)

Maak ook een financieel verslag op. Dit verslag is een opsomming van alle gemaakte kosten die bij het project horen. Daarnaast geef je ook gedetailleerd alle inkomsten mee. Het resultaat van beide opsommingen vergelijk je met elkaar om zichtbaar te maken of er winst of verlies is na de realisatie van jouw idee.

Sjabloon financieel verslag Subsidie Jongerenproject31 Kb(xls)

Opgelet, de evaluatie en het financieel verslag moeten uiterlijk twee maand na het realiseren van jouw projectidee ingediend worden bij de dienst Jeugd.

Indienen doe je via e-mail naar jeugd@oostende.be. 

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.