Tal van voordelen dankzij UiTPAS

Hoofdthemas

10 punten in ruil voor biologische boetseerklei

Ben je tussen de 0 en 12 jaar oud en kan jij ook fantastisch schilderen, tekenen, boetseren of knutselen? Doe dan zeker mee aan de kunstwedstrijd van Permeke en blaas hem omver met jouw prachtige creatie! Kan jij één van deze kunstwerken van Permeke zelf schilderen of tekenen en er echte 'Emma', 'Victor' of 'Liam' van maken? Geef jouw tekening, schilderij of knutselwerk dan voor 30 september af aan de balie van de Venetiaanse Gaanderijen in Oostende en krijg in ruil voor 10 UiTPASpunten een pakketje biologische boetseerklei! Klik hier voor meer info. 

100 punten in ruil voor de catalogus 'Over Permeke. Met de klankkleur van een basviool.'

Breng een bezoek aan de tentoonstelling 'Over Permeke. Met de klankkleur van een basviool' en krijg in ruil voor 100 punten de exclusieve catalogus gratis mee naar huis. Deze catalogus toont werk van Constant Permeke en bevriende kunstenaars. Piet Boyens, Norbert Hostyn, Xavier Tricot, Luc François en curator Els Vermeersch schrijven over het leven en werk van de kunstenaar met de focus op zijn relatie met de zee en zijn realisaties tot het eind van de jaren ‘20 van de vorige eeuw. Laat dit unieke omruilvoordeel dus zeker niet aan je voorbij gaan en plan vandaag nog je bezoek! Deze expo loopt van 6 juni tot en met 8 november 2020 in de Venetiaanse Gaanderijen in Oostende.

Omruilen voor de catalogus kan ter plaatse. Koop je ticket op voorhand online. Telefonische reservaties kunnen enkel tijdens de openingsuren van de expo en via 059/80.13.30.

15 punten in ruil voor een gratis bezoek aan de expo 'Over Permeke. Met de klankkleur van een basviool'

In ruil voor 15 UiTPAS-punten kan je de tentoonstelling 'Over Permeke. Met de klankkleur van een basviool' gratis bezoeken. Elke pashouder kan gedurende deze expo dit voordeel één keer omruilen.

Reserveer je tickets met UiTPAS telefonisch via 059/80.13.30. Geef je UiTPAS-nummer door en vermeld dat je je punten wil omruilen voor een gratis bezoek.