Tal van voordelen dankzij UiTPAS

Hoofdthemas

10 punten in ruil voor biologische boetseerklei

Doe mee aan de kunstwedstrijd van Permeke en krijg in ruil voor 10 punten een pakketje biologische boetseerklei! Schilder Constant Permeke verhuisde onlangs naar de Venetiaanse Gaanderijen in Oostende en hij is op zoek naar de kinderen die zijn schilderijen wel eens zelf willen schilderen of tekenen! Misschien ben jij dat wel? Vind je schilderen, tekenen, boetseren of knutselen ook fascinerend? Doe dan zeker mee aan de kunstwedstrijd van Permeke en blaas hem omver met jouw prachtige creatie!

Vanaf 1 juli 2020 onthult Permeke elke week een nieuw kunstwerk en krijg je één week de tijd om je eigen creatie van het schilderij aan ons te bezorgen. 4 weken lang, , 4 andere winnaars. Doe je mee en heb je een UiTPAS? Dan spaar je elke week een punt. Bezorg ons dus zeker samen met jouw inzending, jouw UiTPASkaartnummer. Heb je elke week deelgenomen en 4 kunstwerken nagemaakt en 10 punten op jouw kaart? Dan kan je die omruilen voor een pakketje boetseerklei. Deze wedstrijd is voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar.

100 punten in ruil voor de catalogus 'Over Permeke. Met de klankkleur van een basviool.'

Breng een bezoek aan de tentoonstelling 'Over Permeke. Met de klankkleur van een basviool' en krijg in ruil voor 100 punten de exclusieve catalogus gratis mee naar huis. Deze catalogus toont werk van Constant Permeke en bevriende kunstenaars. Piet Boyens, Norbert Hostyn, Xavier Tricot, Luc François en curator Els Vermeersch schrijven over het leven en werk van de kunstenaar met de focus op zijn relatie met de zee en zijn realisaties tot het eind van de jaren ‘20 van de vorige eeuw. Laat dit unieke omruilvoordeel dus zeker niet aan je voorbij gaan en plan vandaag nog je bezoek! Deze expo loopt van 6 juni tot en met 8 november 2020 in de Venetiaanse Gaanderijen in Oostende.

Omruilen voor de catalogus kan ter plaatse. Koop je ticket op voorhand online. Telefonische reservaties kunnen enkel tijdens de openingsuren van de expo en via 059/80.13.30.

15 punten in ruil voor een gratis bezoek aan de expo 'Over Permeke. Met de klankkleur van een basviool'

In ruil voor 15 UiTPAS-punten kan je de tentoonstelling 'Over Permeke. Met de klankkleur van een basviool' gratis bezoeken. Elke pashouder kan gedurende deze expo dit voordeel één keer omruilen.

Reserveer je tickets met UiTPAS telefonisch via 059/80.13.30. Geef je UiTPAS-nummer door en vermeld dat je je punten wil omruilen voor een gratis bezoek.