Team Fischer

Wie af en toe eens wandelt of jogt aan zee, tussen De Panne en Knokke-Heist, moet ons ongetwijfeld al eens gespot hebben,  Team Fischer. Individueel of in groep, maar vele tientallen leden dragen intussen de rode loopkleren met het Fischerlogo. Het begon enkele jaren geleden met de begeleiding van één atleet, Peter De Groof. Mond-aan-mondreclame deed de rest. Vandaag telt de loopgroep tientallen leden in West- en Oost-Vlaanderen, maar ook in Limburg en Nederland. 

“De uitbouw tot sportclub was begin 2023 dan ook een evidente stap in onze ontwikkeling. We trainen nu wekelijks één of meerdere keren samen. Atleten zijn dankzij deze omschakeling ook verzekerd en we hebben er voor gekozen om het lidgeld heel erg laag te houden. Op sportief vlak hebben we tweewekelijks pistetrainingen in Oostende, komen we elke maandagavond samen in Gent en op donderdagavond in Oostende voor een groepsloop en organiseren we ook lange duurlopen. Daarnaast staan dit jaar al twee loopreizen op de planning, naar Rotterdam en Keulen, komt er een stage in de Ardennen, bieden we kortingen aan bij onze sponsors en kan iedereen intekenen op onze privégroep op Facebook én onze maandelijkse nieuwsbrief. We plannen ook een reeks Start to Run in het najaar.”

Niets moet, alles mag. Dat is voor Team Fischer hét belangrijkste uitgangspunt en dat willen we ook aan alle atleten doorgeven. We zijn een team waar iedereen welkom moet zijn. Respect voor elke loper vinden we belangrijk, wat zijn of haar niveau ook is. Elke loper is binnen Team Fischer evenveel waard. Die waarden en normen willen we uitstralen. Dat Team Fischer door die manier van werken stilaan een begrip is geworden in de loopwereld, maakt ons dan ook heel trots. Er ontstaan meer dergelijke loopgroepen. Dat toont toch aan dat we goed bezig zijn.” 

Geniet van het lopen, Team Fischer

Contact

Benny Fischer

Locatie

Jozef Verhellestadion

Torhoutsesteenweg 566 , 8400 Oostende
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.