Gemeentelijke tussenkomst bij de aankoop van een Buzzy Pazz bij De Lijn

Gemeentelijke tussenkomst bij de aankoop van een Buzzy Pazz bij De Lijn

Tegemoetkoming

Koop je een Buzzy Pazz (- 25 jaar) en ga je naar school of werk je in Oostende, dan betaalt de stad Oostende 50% van je abonnement terug.

Hoe ga je te werk?

Aanvraag tegemoetkoming buzzy pazz.pdf146,9 Kb(pdf)

Laat dit volledig ingevulde formulier (door jezelf, de directeur van uw school of de werkgever) wettigen door de dienst Burgerzaken (benedenverdieping Stadhuis). Met het gewettigde formulier en een kopie van uw identiteitskaart ga je naar De Lijnwinkel, Brandariskaai 1 (aan de trams) of je stuurt het op naar de Dienst Abonnementen, Slijkensesteenweg 11, 8400 Oostende.

Jongeren die een Buzzy Pazz bij De Lijn aankopen, krijgen een korting. De gemeente neemt een deel van de kostprijs van het netabonnement voor haar rekening.

De Buzzy Pazz is een abonnement voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 24 jaar. Met een Buzzy Pazz mag u onbeperkt reizen op alle geregeld vervoer van De Lijn, behalve op de Limburgse snellijnen.

Voorwaarden

U woont in de gemeente.

Procedure

De korting wordt automatisch verrekend wanneer u de Buzzy Pazz aankoopt.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.