Tijdelijke open terrassen mogelijk tot en met 2 oktober

Stad Oostende besliste dat de tijdelijke open terrassen dit jaar mogen blijven staan tot en met maandag 2 oktober 2023. De uitbaters kunnen de terrassen zo het laatste weekend van september optimaal benutten.

Goed nieuws voor de horeca-uitbaters met tijdelijke open terrassen. Omdat 30 september dit jaar op een zaterdag valt, besliste Stad Oostende dat deze terrassen mogen blijven staan tot en met maandag 2 oktober 2023. Op die manier kunnen de uitbaters het laatste weekend van september nog ten volle benutten.

Let wel, voor de pleinen waar de Oktoberfoor plaatsvindt, is er een uitzondering en moeten de terrassen er ofwel zondagavond al weg zijn of ten laatste maandagmorgen of -middag. Ook de extra terrassen in de Kapucijnenstraat mogen op maandag niet meer geplaatst worden omwille van het werfverkeer voor de opbouw van de kermis.

Meer info op www.oostende.be/terrassen

Gepubliceerd op maandag 18 september 2023 14.30 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.