Toerisme Oostende zoekt jobstudenten Onthaal

Om tijdens de zomermaanden de onthaalteams op verschillende locaties (hoofdkantoor Monacoplein, bijkantoor Mariakerke, Het James Ensorhuis, Fort Napoleon) te versterken, is Toerisme Oostende vzw op zoek naar Jobstudenten Onthaal.

Toerisme Oostende is een stedelijke vzw die Oostende actief promoot als vakantiebestemming in zowel binnen- als buitenland. Toerisme Oostende is ook een voortrekker in België wat betreft destination marketing. De organisatie staat in voor een kwalitatief onthaal van de vele toeristen die de stad bezoeken of er hun vakantie doorbrengen, alsook voor de organisatie en coördinatie van de talrijke evenementen in de stad. Daarnaast neemt Toerisme Oostende vzw ook de exploitatie van het Ensorhuis en het Fort Napoleon voor haar rekening. Toerisme Oostende streeft naar een hoogstaande dienstverlening met aandacht voor de behoeften van de bezoekers uit binnen- en buitenland en van lokale inwoners inzake vrijetijdsbesteding.

Om tijdens de zomermaanden de onthaalteams op verschillende locaties (hoofdkantoor Monacoplein, bijkantoor Mariakerke, Het James Ensorhuis, Fort Napoleon) te versterken? is Toerisme Oostende vzw op zoek naar:

JOBSTUDENTEN ONTHAAL

Wanneer?

Diverse periodes tussen half juni en half september

Functieomschrijving

Je staat in voor toeristisch onthaal, kassaverkoop, publieksbegeleiding, en administratieve taken.

Profiel

Je bent minimum 18 jaar.  Je hebt een verzorgd uiterlijk. Je bent klantvriendelijk en stressbestendig. Je volgt bij voorkeur een bacheloropleiding waarbij talen een belangrijk onderdeel van het lessenpakket vormen. Naast het Nederlands, heb je een goede gesproken kennis van het Frans en het Engels. Een basiskennis Duits is een meerwaarde. Je bent goed vertrouwd met de vele facetten van het toeristisch product Oostende of je bent bereid om hierover de nodige kennis op te doen, zodat je de informatie op een enthousiaste manier kunt overbrengen aan onze bezoekers.

Aanbod

Een boeiende, leerrijke en veelzijdige vakantiejob.

Solliciteren

Heb je interesse en ben je beschikbaar in de zomermaanden? Stuur dan vóór 20 april 2021  je  motivatiebrief met cv naar kim@visitoostende.be. Kandidaten met een passend profiel worden uitgenodigd voor een online sollicitatiegesprek.

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende
tel 059 70 11 99
info@visitoostende.be
www.visitoostende.be

Gepubliceerd op vrijdag 2 april 2021 0.00 u.